Obe auta se mi libi (vic teda V50)
Ale vrta mi jedna vec a nikde jsem to poradne nenasel..

Ahoj, diky moc za odpoved, i tohle mi moc pomuze!!! takze nemusim kupovat V70 kvuli mistu, ale defakto kdyz jdou sklopit predni sedadla tez do roviny, muzu tuhle hezci V50erdasv píše:Ahoj. Mám v50. Spaní je ve dvou v pohodě. Projeli jsme tak s přítelkyní Alpy. Když sklopis sedačky a vyklopis sedáky, tak je úplná rovina. Mám 187cm a přítelkyně taky není nejmenší. Takže za mě v50 luxus spaní.
No V50-ka z roku 2005 byl bych hooodně opatrný !!!Prot3ctor píše:Zdravim lidi, moc se omlouvam, ze sem ted flaknu neco, co uz se mozna resilo, ale jsem asi tele na hledani a neumim to moc najit a zitra prodavam bawo a ve ctvrtek mam moznost jet pro V70 ci V50. Rok 2005
Obe auta se mi libi (vic teda V50)
Ale vrta mi jedna vec a nikde jsem to poradne nenasel..Kdyz pojedu na nejakou akci a budu potrebovat v aute prespat, da se to tu?? Mam 187cm vejsky a nenasel jsem nikde poradne kolik tady vznikne plochy po sklopeni sedacek a zda je rovna.. Moc prosim za odpoved a snad se brzy pridam i mezi vas
Jednoduchej ?!?! Pak hledej auto s vstřikováním BOSCH a v provedení Euro3Prot3ctor píše:Procpak?? Myslel jsem prave, ze Volva jsou drzaky a kdyz jednoduchej naftacek 2.0D bude mit nalitano kolem 200-250 tis, ze to bude pohoda, jako ostatni diesely, nebo se mylim?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé