Ked idem rovnomerne po rovinke bez tempomatu rychlostou okolo 70km/h pri 1500 otackach, z casu na cas mi akoby nieco "stiahlo" otacky na nejakych 1200-1300 a od motora sa ozve taky hrubsi zvuk - akoby sa nieco zadrhavalo. Trva to par sekund (2-3), a potom otacky vyskocia na povodnych 1500. Deje sa to aj viackrat za minutu, potom dlhsie nic. Ale vzdy len pri 1500 otackach (tusim na 5ke alebo 6ke) a vzdy to spadne rovnako hlboko na tych 1200-1300. Ked zrychlujem, nic podobne sa nedeje.
Nemam pocit, ze by sklblo celym autom, aspon som si to nevsimol. Geartronic mi inak radi celkom hladko, bez trhania - ale toto je moj prvy automat a tak to nemam s cim porovnat.
Mate predstavu, cim by to mohlo byt? Skusil som sa objednat do Top Auto BA na reset (?) geartroniku - vraj tam prehraju softver a potom s tym autom trochu jazdia, aby sa to vyladilo. Ale idem tam az o tri tyzdne, skor nemali termin. Skusim medzicasom nechat vymenit aj olej v prevodovke.
Inak mam spotrebu mimo mesta okolo 9 litrov pri kludnej jazde, ale predpokladam, ze je to OK a ze to s tym nic nema.
Dakujem za kazdu radu