Ale především, je něco co se vyplatí vyměnit před koncem životnosti, když už bude motor "na stole" ? Čekám že se postupem budou přibalovat "drobnosti", které výslednou cenu hodně rychle navýší. Ale pokud má někdo nějaký tip sem s ním

Novou kliku!!metju píše:Brzy mě čeká výměna lágrů na klice, nevim jak bude nutný výbrus kliky. Rovnou udělám rozvody (čekají mě za 15,000). Gufera na klice půjdou taky. Rovnou chci vymyslet i vedení stlačeného vzduchu a možná i IC.
Ale především, je něco co se vyplatí vyměnit před koncem životnosti, když už bude motor "na stole" ? Čekám že se postupem budou přibalovat "drobnosti", které výslednou cenu hodně rychle navýší. Ale pokud má někdo nějaký tip sem s nímPřece jen je to dobrá příležitost dostat se k místům kam normálně není přístup. Motor má najeto 305,000km. B5234T3
Nevím o nikom,kdo by udělal opravu motoru bez výměny kliky,komu by motor fungoval.Zavolej Marrovi,možná ti řekne více.metju píše:Elzyxi díky, pochopil... S doporučenou cenou 43,215 Kč mě prostě zajímá, jaký je důvod výměnyMartin napsal vyměnit, asi ví proč, mě to zajímá taky...
Ventilový vůle mě asi neminou, uvidim jak to bude, dneska jsem zkusil měřit kompresní tlaky a na pátym válci to neni uplně ono. Ještě jsem teď objevil novej zdroj hluku, který rozhodně nezní dobře, je to dobře slyšet když jsem pod motorem. Rachtání nezávislý na otáčkách, v nepravidelných intervalech... Vůbec netušim, začínám mít vichr i z dvouhmoty. Rád bych dal vše do pořádku, no zase nemám náladu proinvestovat 60,000dali píše:Když to budeš mít v těhle kilometrech takhle rozebraný, tak by nebylo od věci změřit ventilový vůle a případně koupit odpovídající hrníčky pro jejich vymezení zpátky do tolerance.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé