Zásuvka autozapalovače- POMOC.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo XC70, 2.4 D5, 136kW, MY 2008
AHOJ! Mám trochu problém se zásuvkou autozapalovače u mé XC70. Zásuvka vůbec nefunguje. Nevíte někdo, kde mám hledat problém?...všechny pojistky u řidiče z boku přístrojové desky jsou v pořádku, má zásuvka pojistku snad někde jinde? Děkuju všem za tipy.
-
Nevím, jak XC, ale myslím že by tohle mělo být stejný - tedy zrovna pojistka zásuvky je po torxama pod volantem. Je to naprosto nelogický místo, ale asi s tím nic nenaděláme.
-
Tak pokud je tomu opravdu tak, tak je to fakt blbý místo. Každopádně se tam podívám. Myslíš jako přímo ve sloupku hned pod volantem?mr1 píše:Nevím, jak XC, ale myslím že by tohle mělo být stejný - tedy zrovna pojistka zásuvky je po torxama pod volantem. Je to naprosto nelogický místo, ale asi s tím nic nenaděláme.
-
Ve sloupku to není, je to v tom deklu jakoby naproti kolenám... nevím jak to říct. Pokud nemáš dokonale klobáskovou postavu (jako já), tak se tam smotáš pod volant a uvidíš
Stáhni si manuál:
http://www.volvocars.com/cz/sales-services/services/owners-information/pages/default.aspx
důležitý je tvůj ročník, a tam najdeš i číslo té pojistky.

Stáhni si manuál:
http://www.volvocars.com/cz/sales-services/services/owners-information/pages/default.aspx
důležitý je tvůj ročník, a tam najdeš i číslo té pojistky.
-
Děkuju. Klobáskouvou postavu nemám
Už vím co myslíš asi, je to ten plast, jak je v něm i světýlko, už jsem ho dole měl... Zkusím se tam podívat. Díky.

-
Ahoj. Tak jsem hledal tu pojistku pod volantem... Pojistkobou skrinku jsem tsm sice nasel, ale vibec nevim, ktera by to mela byt pojistka... Nevite nahodou nekdo?...jsou tsm i nejake neobsazene,tsk jestli tam treba jenom nechybi. Diky.
-
Proč si nestáhneš tu příručku tutaj?
Jinak je to patnáctka v patici číslo 11
Jinak je to patnáctka v patici číslo 11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
VYŘEŠENO - Ahoj, nakonec jsem tedy díky Vaší pomoci problém vyřešil. Vyměnil jsem pojistku, zapalovač mi fungoval a po zapojení autonabíječky na mobil, pojistka opět praskla. Zkusil jsem tedy ještě autonabíječku a notebook, a taky bez problému. Nakonec jsem tedy zjistil, že problém byl v autonabíječce na ten mobil. Díky.