Mám V70, Common Rail, před nějakou dobou jsem při jízdě slyšela hučení od pravého předního kola, které se zvyšovalo s rychlostí a volant táhnul doprava, servisák to vyhodnotil jako špatné ložisko (které následně vyměnil).
Zdá se mi to lepší, nicméně mám pocit, že to doprava táhne trochu pořád a jakési hučení slyším taky (jestli si už něco nenamlouvám

Při plném rejdu doleva se zase občas ozývá zvuk, jako by o sebe něco škrtalo - servisák nenašel nic,
při zkušební jízdě se samozřejmě nic neprojevilo (nedělá mi to pořád, jen sem tam)
Loni jsem nechala vyměnit přední brzdové kotouče.
Teď se k tomu přidal zvuk, který mám pocit jde někde od motoru - při volnoběhu se mi zdá o hodně hlučnější, zdá se mi trochu línější když jdu do otáček a po jízdě, když jsem dneska nechávala dotočit turbo jsem zvenku slyšela nepravidelné cvakání. Motor má normální teplotu, spotřeba se taky nezvýšila.
Servisáka s tím určitě navštívím, ale ráda bych si předtím přečetla nějaké tipy - jestli mám spíš navštívit někoho, kdo se Volvem víc zabývá (do autorizovaného se mi po zkušenostech kamaráda moc nechce) nebo ho dát na diagnostiku.... Zajela bych k Marrovi, ale přecijen to od něj mám kousek.
A ještě jedna perlička - zlobí stahování okna u řidiče, kamarád, od kterého jsem koupila ho nechával dvakrát ve Volvu promazávat, vydrželo vždycky chvíli a vrátilo se do původního stavu - bylo mu řečeno, že se tam to mazání asi někde ztrácí - je možné to nějak řešit - promazat něčím jiným...?
Pokud jste dočetli do konce, tak díky a jsem jedno velké oko