Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Po repasi startéru a jeho instalaci se ukázala drobná chybička, a to že startér se po nastartování nezasune. Je možné že jsem ho nějako špatně zapojil, a lze ho vůbec špatně zapojit? Omačkal či ošahal jsem kdejakej káblík,. kde mám hledat chybku... Jsou startovací skříňky u B28 a B230 stejné?
poraďte amatérovi
Zkus odpojit tenkej budici dratek vedouci do starteru a zmerit jaky je v nem napeti v 2. a 3. pozici klicku. Pokud v 2. pozici v nem je 0V a v 3. pozici 12V a po navratu do 2. pozice je tam opet 0V, tak je chyba ve starteru. Pokud by ale na dratku po navratu z 3. pozice do 2. bylo porad napeti, blbne ti spinaci skrinka nebo vede kablik ze spatnyho zdroje
Tak chybka bude podle všeho ve startéru...
Jen ještě taková maličkost - co to je za motůrek na hadici sání? Je tam takovej bypas s elektromotůrkem a ten sotva zapojim baterku tak už vrní, to by měl?
díky moc za rady!