Dik za rady, triky, tipy ako sprovoznit :p
antena se vysune, pokud je na spravny drat poslano +12V. To je zarizenio radiem, tzn zapnes radio a na (povetsinou( blede modrem dratu se o bjevi 12V.... se zapojenim pres nebo okolo klicku to nema nic spolecneho (ta barva dratu plati pro STD ISO, je to tusim druha spicka v horni rade napajeciho konektoru)wickey píše:Tak som namontoval el. antenu z 960 do mojej 940 - predpriprava bola, ale zrada - antena nevysuva- moze to byt sposobene tym, ze nemam radio napojene na zapalovanie (hra mi aj bez kluca) ?
Dik za rady, triky, tipy ako sprovoznit :p
já myslel že by to bylo efektivnější, než vypínat rádio a pak čekat než se zasune anténa a pak teprv vypnout klíček, ale to by motorek asi moc dlouho nevydržel, takže sem chtěl vědět jak je to originálSarkasmic píše:mel bys to mit pres radio,kdyz to das pres klicek,tak ti ta antena bude vyjizdet a zajizdet jak blba pri kazdym zapnuti klicku...
no jo protože máš rádio připojený natvrdo ale já nePLJARDA píše:u mně je to čistě při rádiu , protože kolikrát stojím a poslouchám rádio když třeba klíče nejsou v zpínací skřínce.např.s dětmi hrajeme fotbal nebo grilovačka a nechávat klíče v autě to né
![]()
![]()
![]()
no ,ale předtím to bylo taky přes klíčekOndra. píše:no jo protože máš rádio připojený natvrdo ale já nePLJARDA píše:u mně je to čistě při rádiu , protože kolikrát stojím a poslouchám rádio když třeba klíče nejsou v zpínací skřínce.např.s dětmi hrajeme fotbal nebo grilovačka a nechávat klíče v autě to né
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: zdenal111