Začal bych vyplněním bydlištěP-zahradnik píše:zdravičko volváci, jsem hrdej majitel V50 1.6D 2005 v manuálu. vlastním toto krásný auto již skoro dva roky a vše bez problémů až do teď. Při studeném motoru se ozývá takové zvláštní rachocení, které lehce přestane po ohřátí motoru,ale motor má po celou dobu dunivý zvuk.
Auto bylo na heveru a výfuk není nikde prasklý a nikde nic povoleného, ani na podvozku či v motorovém prostoru. mám najeto lehce přes 167t km. Rád zajedu za zkušeným volvistou v blízkosti. Poraďte prosím nějaký nápad co by to mohlo být
to bydliště fakt asi musí být povinnou kolonkou, jinak už nevímP-zahradnik píše: Rád zajedu za zkušeným volvistou v blízkosti.
Kdepak divit se nemá protože si koupil nejzkurvenější motorizaci.ttoommaasseekk píše:Tusim, ktera otazka bude dalsi:
Jaky olej lejes do motoru? Castrol? Tak to se nediv.
![]()
![]()
Přestaň plašit, ty na to nadáváš už jenom ze setrvačnosti...martinopel píše:Kdepak divit se nemá protože si koupil nejzkurvenější motorizaci.ttoommaasseekk píše:Tusim, ktera otazka bude dalsi:
Jaky olej lejes do motoru? Castrol? Tak to se nediv.
![]()
![]()
ono hlavně po internetu se těžko bude identifikovat zvuk,který popisuješ.P-zahradnik píše:jenže já nemám DPF, Mobil 1 new life má stejný specifikace jako Castrol SLX co mi tam nalili ve volvu, tvrdili že to doporučuje výrobce. Samozřejmě že si rád nechám poradit jaký olej, ale spíše by mě zajímalo co to rachotí? Nebo si myslíte, že to může dělat špatný olej?
Nevim jak je to mozny, ale kdyz si das hledat v googlu ten Castrol, ukazuje se pod stejnym jmenem ve dvou ruznych specifikacich, cili je i A5/B5, coz je prave specifikace dana pro tvuj motor, ne A3/B4.P-zahradnik píše:jenže já nemám DPF, Mobil 1 new life má stejný specifikace jako Castrol SLX co mi tam nalili ve volvu, tvrdili že to doporučuje výrobce.
To z tebe leze jak z chlupaty deky, proc si to nezminil hned na zacatku?P-zahradnik píše: nevím jestli je to normální,ale když je venku tak pod nulu a jedu pohodou jízdou tak se mi auto ani pořádně nezahřeje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé