. vlastním toto krásný auto již skoro dva roky a vše bez problémů až do teď. Při studeném motoru se ozývá takové zvláštní rachocení, které lehce přestane po ohřátí motoru,ale motor má po celou dobu dunivý zvuk.
 . vlastním toto krásný auto již skoro dva roky a vše bez problémů až do teď. Při studeném motoru se ozývá takové zvláštní rachocení, které lehce přestane po ohřátí motoru,ale motor má po celou dobu dunivý zvuk.  Auto bylo na heveru a výfuk není nikde prasklý a nikde nic povoleného, ani na podvozku či v motorovém prostoru. mám najeto lehce přes 167t km. Rád zajedu za zkušeným volvistou v blízkosti. Poraďte prosím nějaký nápad co by to mohlo být
 Auto bylo na heveru a výfuk není nikde prasklý a nikde nic povoleného, ani na podvozku či v motorovém prostoru. mám najeto lehce přes 167t km. Rád zajedu za zkušeným volvistou v blízkosti. Poraďte prosím nějaký nápad co by to mohlo být

omlouvám se, pomineme-li či je a či není to nezjkurvenější motorizace, já jsem s touto motorizací jinak naprosto spokojen,takže to je důležitý
 omlouvám se, pomineme-li či je a či není to nezjkurvenější motorizace, já jsem s touto motorizací jinak naprosto spokojen,takže to je důležitý