Jeho instalací se zvětší hodnota tvého vozu dvojnásobně.PLJARDA píše:Možná jsem to přehlídl ale nenašel, mám centrál jen na klíč , neví někdo kolik by stálo dodělat na dálkové???![]()
![]()
přímo to co máš doma se Ti nepodařilo spárovat???scoff píše:resil jsem to
uz nevim kdo ale htel pomne jednotku dalky a dva ovladace pak se to jeste musi sparovat ale i tak je tam velka moznost ze to nepojede tak mi zustala jednotka i ovladace doma jestli to chces tak dej vedet na cene se urcite dohodnem
to mě právě taky, ale jestli to něco znamená to vůbec netušim. Přece jenom Volvo má asi jiného dodavatele zamykacích mechanismů.PLJARDA píše:jedna věc je jistá ,jak tady psal jardabenda , tak u spolujezdce když odemknu dveře , tak ostatní mi zůstanou zavřené
tak konečně mně někdo trochu potěšilPavlik píše:dálku sem taky dodělával sám a fachčí to.Na řidičově straně u levé nohy jsou pod plastem vyvedené orig. dráty -dvoulinka od ovl.motorku řidičových dveří,k připojení blinkrů,kostra,akorát plusovej sem natáhnul od jinud protože ten co tam je připraven to nepobíral.Koupil sem na nejlevnějšíchalarmech jednotku s dvouma ovl. za cca.1000kč a po 4rech letech stále maká
jsou někde , jak je pojistková skřínka uvnitř ???Pavlik píše:taky sem dumal co a jak a náhodou narazil na ty připravený dráty
šak je to taky brňák jak cip...PLJARDA píše:dnes jsem se potkal ze Standou a ten v tom nevidí problém , takže příští týden poreferuju jak jsem pochodil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé