JJ musíš vydělat budíky a mezi nimi a vrchem palubky to najdeš, na pravé straně.PLJARDA píše:Jarku ,takže mám vydělat budíky a tam bych to měl najít, chápu to správně???
PLJARDA píše:měl jsem to rozhozené a staré relé jsem našel , bylo jak řekl Jarek za budíkama mírně vpravo nahoře, ale zase mám problém , protože je tam přiveden kabel jen na zadní mlhovky a přitom od předních mlhovek jsou nataženy kabely , ale nevím kde končí v každém případě mi připadá , že mi tam kousek kabelu chybí a to za těma budíkama , je to možné
Budu to dávat k Jeanovi , právě tento kousek kabelu se musí předělatvlado82 píše:PLJARDA píše:měl jsem to rozhozené a staré relé jsem našel , bylo jak řekl Jarek za budíkama mírně vpravo nahoře, ale zase mám problém , protože je tam přiveden kabel jen na zadní mlhovky a přitom od předních mlhovek jsou nataženy kabely , ale nevím kde končí v každém případě mi připadá , že mi tam kousek kabelu chybí a to za těma budíkama , je to možné
Řesím to taky a mám stejný problém jako ty relé mám to malé a zbytek drátů nikde
Ale v předu před motorem kabely jsou.
Budu to dávat k Jeanovi , právě tento kousek kabelu se musí předělatHadox píše:Řesím to taky a mám stejný problém jako ty relé mám to malé a zbytek drátů nikde
Ale v předu před motorem kabely jsou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé