Petr Marek píše:@Mirabilia: to mě moc vtipné nepřipadá...
...asi jiný pohled, protože možností je víc. Jenže z tvé reakce vidím, že vtip, který je třeba vysvětlovat je vtip blbý a tak se už v tom nebudeme patlat. Ju? A já se polepším
Sice už z hodně starého soudku, ale po letech mě zase pobavil...
Mladý muž přišel do knihovny, ale nikde ve studovně nebylo volné místo. Nakonec přece jen jedno uviděl vedle mladé, hezké dívky. Přišel k ní a ptá se: "Prosím Tě, nevadilo by Ti, kdybych si sedl vedle tebe? "Odpověď ho šokovala, protože dívka začala křičet: "Cože? Ne! V žádném případě se s Tebou nechci vyspat! "Všichni lidé v knihovně se začali na muže opovržlivě dívat. Právě se ale uvolnilo jedno místo dále od dívky, muž si na něj sedl a začal číst. Za chvíli k němu přišla tato dívka a říká: "Promiň, ale studuji psychologii a musela jsem si to vyzkoušet. Díky tomu, co studuji, vím přesně, jak se lidi cítí a co si zrovna myslí. "Cítíš se zahanbeně, viď? "Odpověď muže ji rovněž šokovala. Ten z plna hrdla zakřičel: "Cože? 200 Euro za noc? Zbláznila ses? Tak to je teda ale fakt moc! Všichni v knihovně se pohoršeně podívali na dívku a muž jí šeptem povídá: "Víš, já studuji právo a díky tomu co studuji, vím přesně jak udělat z nevinného člověka idiota, který je vinnen!."
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG