Ivo má štěstí, že toho sem na srazu ještě nepotkal ovšem ty drahý Penku... Ty se měj na pozoru, protože svině z Brna nezapomínají. Zase se na ten Zimní sraz těším o trochu víc
Jo a ještě ten vtip, ať nejsem OT
Tak děti, dnes si předvedeme násobení nulou.
- To je přece jednoduché!
- No uvidíme. Spočítej 376 krát 53, Petře.
ivo109: V Brně na Zelňáku pije chlápek vodu z kašny. Přijde k němu Brňák a říká: "Ty, kéémo, nechlemtéé tu vasrovku z téé kašně, chčijou do toho morgoši!"
Chlápek se otočí a povídá: "Hele, pane, já vám vůbec nerozumím, já jsem z Prahy."
Brňák na to: "Pij tu vodu pěkně pomalu, je studená, ať se nenachladíš!"
a potom jeden z víkendu:
Přijde Slovák do baru a nechce aby poznali, že je Slovák: "Jednu whisky!"
Braman: "Skotskou?"
Slovák: "Nie, bez kocky!"
Sedí Pražák v Brně v hospodě mezi samýma Brňákama a ti na něj po pár škopkách začnou dorážet: "Je to tu hezčí než v Praze, že?" Pražák hned odpoví: "Jasně, mnohem." Chvíli je pokoj. "A holky só tady taky hezčí jak v Praze, že? Pražák rychle reaguje: "Jednoznačně, o moc krásnější." Zase je chvilku klid, ale pak se znovu ozvou Brňáci: "Lidi jsou tu celkově lepší než v Praze, že?" "To víte, že jsou a mnohem!" To už jeden Moravák nevydří a opáčí: "Stejně ti dáme přes držku!"
az ted si uvedomuji, ze ty deti fakt ten kolotoc takto vidi
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF