Někdo se honí za tisícinama, někdo za posledním modelem Volva. Opravdu to stojí za to úsilí si ho koupit nebo se spokojit s trabantem. I ty stroje byli zkonstruvány, třeba autobus nebo tramvaj.ivo109 píše:Přijde mi tohle celé už jako docela mega bizár - všichni roboti/robotky z toho kopce sjedou úplně stejně rychle a řešit rozdíly pár náhodných tisícin/setin vteřiny a dělat pak z toho významné světové události, to už je trochu padlé na hlavu ? Za pár let už se budou řešit miliontiny vteřiny ? Opravdu na tom tolik záleží - tahle mánie s vypětím všech sil a na plný úvazek být kdesi o chvilku dřív než jiný vycepovaný robot ?Nebylo by lepší na tohle soutěžení zkonstruovat nějaké jednoduché stroje, když ten reálný lidský potenciál včetně mozku je na tohle monotónní mechanické klusání/klouzání/šlapání/skákání atd trošku promrhaný a těžce nevyužitý ?
A co jsi v životě dokázal ty ? Jako chápu, že posílat obrázky se Zemanem pobaví spoustu lidí, ale já jsem radši za tu holku, která dokázala něco, co se jentak běžně nevídá. Reprezentovat národ na OH mi stále přijde jako docela přestižní věc.ivo109 píše:Přijde mi tohle celé už jako docela mega bizár - všichni roboti/robotky z toho kopce sjedou úplně stejně rychle a řešit rozdíly pár náhodných tisícin/setin vteřiny a dělat pak z toho významné světové události, to už je trochu padlé na hlavu ? Za pár let už se budou řešit miliontiny vteřiny ? Opravdu na tom tolik záleží - tahle mánie s vypětím všech sil a na plný úvazek být kdesi o chvilku dřív než jiný vycepovaný robot ?Nebylo by lepší na tohle soutěžení zkonstruovat nějaké jednoduché stroje, když ten reálný lidský potenciál včetně mozku je na tohle monotónní mechanické klusání/klouzání/šlapání/skákání atd trošku promrhaný a těžce nevyužitý ?
Netrpíš syndromem vyhoření??ivo109 píše:Přijde mi tohle celé už jako docela mega bizár - všichni roboti/robotky z toho kopce sjedou úplně stejně rychle a řešit rozdíly pár náhodných tisícin/setin vteřiny a dělat pak z toho významné světové události, to už je trochu padlé na hlavu ? Za pár let už se budou řešit miliontiny vteřiny ? Opravdu na tom tolik záleží - tahle mánie s vypětím všech sil a na plný úvazek být kdesi o chvilku dřív než jiný vycepovaný robot ?Nebylo by lepší na tohle soutěžení zkonstruovat nějaké jednoduché stroje, když ten reálný lidský potenciál včetně mozku je na tohle monotónní mechanické klusání/klouzání/šlapání/skákání atd trošku promrhaný a těžce nevyužitý ?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], t613/3