Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Urvanej píše:No jeslti tam má stejný podmínky jako máme my, tak z každý transakce platí 7Kč
U Fio banky nemá bohužel žádný poplatky z transakcí. Jediný kdy mu vezmou prachy je, když někdo pošle častku v eurech ze zahraničního účtu. Pak je tam 20 Kč za zpracování.
Žena přinese domů kocoura, muž se s ní pohádá, že to zvíře půjde z domu, že nepatří do bytu. Vezme ho pod paži, zanese o tři bloky dál a pustí ho do parku.
Vrátí se a kocour už sedí přede dveřmi.
Naštvaně ho naloží do auta, zaveze za město a vypustí v lese .
Vrátí se domů a kocour už zase sedí přede dveřmi.
Chlap je z toho na prášky, opět ho naloží do auta, odveze nějakých dvě stě kilometrů do druhého okresu a vypustí v nějakých bažinách.
Asi za půl hodiny volá ženě: "Kocour je doma?"
"Ano před chvílí přišel".
"Dej mi ho k telefonu, zabloudil jsem!!"
_________________ Toyota Yaris Hybrid 2017 Smart Selection
BMW M340i xDrive Touring 2020
Pošťačka zvoní u dveří. Otevře jí malý, snad sedmiletý chlapec s pivem v ruce a zapáleným doutníkem v puse. Otřesená pošťačka se ptá: "Ehmm... Ahoj, jsou rodiče doma?" Chlapec potáhne z doutníku, kouř vyfoukne směrem k pošťačce, odklepe popel na koberec a znuděně prohodí: "Co myslíš?"
Druhá třída po prázdninách
Paní učitelka vítá děti ve škole a ptá se, co dělali o prázdninách.
Hlásí se Alenka: "Prosím, já jsem si hrála na písku."
"Výborně, Alenko. A když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, dostaneš kousek koláče." Alenka se
soustředí, napíše PÍSEK, a za chvilku si už pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče.
Pak se hlásí Pepíček: "Prosím, já jsem si hrál na písku s Alenkou!"
"No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, a když to bude bez chyby, dostaneš také koláč." Pepíček na druhý pokus napíše třesoucí se rukou HRA a už cestou do lavice kouše koláč.
"A copak jsi dělal ty, Dežíku?", ptá se paní učitelka.
"Prosím, chtěl jsem si hrát s Alenkou a Pepíčkem, ale oni po mně házeli kamení!"
"No to se tedy opravdu zachovali nepěkně! Ale když napíšeš bez chyby : BEZPRECEDENTNÍ DO NEBE VOLAJÍCÍ RASOVÁ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš koláč i ty!!!."
Král má tři dcery. Příde za ním první z nich a říká "tati proč se jmenuji Růženka ?" Otec odpoví "no to je tak že když si byla malá tak ti spadnul lístek růže na čelíčko, tak proto." Příde druhá a říká "tati proč se jmenuji Fialka ?" otec odpoví no to je tak že když si byla eště malá tak ti spadnul lístek filalky na čelíčko." Příde tretí Cihelka a řiká "Hůééáááéééé"
Tak tenhle inzerat myslim patri opravnene do ftipky
A pokud ne se omlouvam
Zvlast ta posledni fotka jak je maskovana ta druha kontrolka asi aby nebyla videt
Ruský nácvik na přehlídku.
Vojenský útvar stojí v pozoru, když najednou jeden z vojáků kýchne.
Generál na tribuně zařve do mikrofonu: "Kto čichnul?"
Nic.
"Ješčo raz! KTO ČICHNUL?"
Nic.
"Rassčitáťsa do děsjatovo! Každyj děsjatyj vperjod!"
Vojáci se rozpočítají, každý desátý jde dopředu.
"Rasstreljať!"
Exekuce je vykonána.
"Paslednij raz. KTO ČICHNUL?"
Někde uprostřed se třesoucí se rukou hlásí pobledlý vojáček.
Generál zazáří: "Nazdarovje!"