Tak takovej dárek bych bral takyIvo108 píše:

Tak takovej dárek bych bral takyIvo108 píše:
Tiež ti robí angličtina problém?martinopel píše:Docela mne začíná vytáčet,že na českém volvoforu se sere hromada příspěvků v angličtině!!!Kuwa aby jste se s těmi amíky a anglány neposrali!
Myšleno srát s nimi dohromady!!!Možno i vykouřit,nastavit prdel apod........penek píše: BTW, správně je to "posrat se z něčeho/z někoho", ne "posrat se s něčím/s někým". No, i když...
Takže cizojazyčný vtipy budem Moplovi překládat (aby to bylo slušné a gentlemanské) a přitom budem všichni tiše přecházet, že se tu vyjadřuje jak kanál? Hm...Lachtan píše:Osobně se domnívám,že by nebylo špatné, kdyby se takovéto chování ujalo i zde![]()
Lachtan
![]()
Taky znam plno lidi co tu ziji a uci se cesky,ale to povazuju ze je to v poradku. Az ja pojedu zit do jine zeme,tak se taky budu ucit jejich rec. Bylo by smutne a bohuzel to v nekterych firmach je aby se cech ucil cizi rec aby rozumel doma. Me osobne to taky vadi i kdyz si neco dokazu prelozit z AN ale proste mi to vadi.ruprecht píše:tak osobně mi nevadí příspěvek v jakémkoliv jazyce...ostatně znám dost lidí (cizinců) co se u nás učí česky a jde jim to, tak nevím proč se taky trošku nesnažit...
WTF? Na jednu stranu chápu, že ne každý vládne angličtinou, na druhou stranu jak už tady zaznělo, budeme všichni slušně přepisovat a někteří se tady budou vyjadřovat jak výplach z té nejhorší žumpy? S gentemenstvím jako očaď pocaď...Lachtan píše:Angličtina, Ruština, Němčina a spousta dalších jazyků - samozřejmě, že opravdu ne všichni mluví všemi jazyky, ne všichni všemu rozumí, a kolikrát i ten, kdo se jinak jakž takž domluví, nemusí pochopit správnou pointu, protože třeba zrovna tento výraz/označení něčeho prostě nezná....
Na jednom z jiných diskuzních fór které rád navštěvuji je poměrně dobrým a zavedeným zvykem, že pokud někdo vloží vtip v nějakém jiném jazyce než je čeština/slovenština, tak pod to dopíše i překlad - zcela gentlemansky a solidárně pro ty, kteří daným jazykem nevládnou.
Osobně se domnívám,že by nebylo špatné, kdyby se takovéto chování ujalo i zde![]()
![]()
Lachtan![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé