Tomio:"máš tam hrubku" .. se bojim, že by to neřek, pže by ji neodhalil
My l'udia sme nepoučitel'ní. Sotva sme si ako tak vyjasnili, že nie je dobré žrať netopierov, tak niekomu napadne pretiahnuť opicu..
JardaS40: no mi to vtipný nepřijde. Přičuchnul jsem k vysoký politice tim, že jsem dělal osobního šóféra jednomu zvolenému zástupci lidu. Dobrovolně a zadarmo, protože tchán. A teda já jim ty prachy fakt nezávidim. Takovejch kryplů mezi nima, se kterejma musíš jednat a něco domlouvat... to prostě normální člověk dělat nemůže. O to víc si vážim těch několika málo kusů, co tam jdou s dobrou myšlenkou a snahou něco udělat lepší.
a abych nebyl uplně OT: Když ti někdo život ničí, usměj se a vem ho tyčí.
Před svatební nocí Rusa s Ukrajinkou dává otec rady synovi. Chyť ji do náruče a hoď ji na postel, ať vidí jak je Rusko silné. Pak se svlékni ať vidí jak je Rusko krásné. Z kuchyně se ozve matka. Pak si ho vyhoň ať vidí jak je Rusko soběstačné.
_________________ Alpina B3 Touring
Toyota Yaris Hybrid 2017 Smart Selection
Urvanej píše: 07 čer 2022 08:36
JardaS40: no mi to vtipný nepřijde. Přičuchnul jsem k vysoký politice tim, že jsem dělal osobního šóféra jednomu zvolenému zástupci lidu. Dobrovolně a zadarmo, protože tchán. A teda já jim ty prachy fakt nezávidim. Takovejch kryplů mezi nima, se kterejma musíš jednat a něco domlouvat... to prostě normální člověk dělat nemůže. O to víc si vážim těch několika málo kusů, co tam jdou s dobrou myšlenkou a snahou něco udělat lepší.
a abych nebyl uplně OT: Když ti někdo život ničí, usměj se a vem ho tyčí.
tak mně to také vtipné nepřijde, spíš k nasr.... Ale Češi se věcem, které je sejou a nemohou je změnit odjakživa posmívají. Viz R H - Češi jsou smějící se bestie
Nechci být příliš OT, takže končím. Ale já nezávidím nikomu a nic. Žiju si tak, abych se ráno mohl podívat do zrcadla a mám tolik, kolik potřebuju na svá přání.
saabik píše: 07 čer 2022 22:17
Před svatební nocí Rusa s Ukrajinkou dává otec rady synovi. Chyť ji do náruče a hoď ji na postel, ať vidí jak je Rusko silné. Pak se svlékni ať vidí jak je Rusko krásné. Z kuchyně se ozve matka. Pak si ho vyhoň ať vidí jak je Rusko soběstačné.
Pobavilo, super!Dám také jeden aktuální -
Kvůli válce na UK se zapojilo i NATO a vznikla 3WW. Na jejím konci sedí dva ruští vojáci na troskách USA mrakodrapu, pokuřují machorku a jeden s typickou ruskou zadumčivostí říká - Hele, mám pocit, že jsme tu mediální válku obrovsky, ale opravdu obrovsky projeli!
„Pán minister, vy si naozaj myslíte, že sa ľudia majú dobre a žijú v hojnosti ?“
Minister :“Ale áno, veď chodím medzi ľudí a každý mi hovorí, že už má všetkého dosť.“
Jednou se Rus, Američan a Žid ostře pohádali o geopolitických otázkách.
Náhle se jim zjevil anděl a řekl:
„Bůh vám posílá své požehnání. Vyslovte jedno přání pro celý svět a Všemohoucí přání splní.“
Američan:
„Ať už nikdy neexistuje komunismus!“
Rus:
„Ať už nikdy neexistuje fašismus!“
Žid:
„Opravdu dokážete obě přání splnit?“
Bůh:
Rozhodně! Já jsem Bůh!“
Žid:
„Pak si dám šálek kávy, prosím.“
Potkají se dva muzikanti:
„Hirsch, voni prej založili kapelu, s kým tam hrajou?“
„Naja, je tam Taube, Pick, Ivanov a já….“
„Počkají, proč Ivanov?“
„To vědí, Rusák… Ti se nacpu všude, i k nám do černošský kapely.“
Mojžíš se ptá rabína:
„Je pravda, že v roce 2030 bude velká válka a že to bude konec světa?“
„Žádný konec světa! Naopak, bude to spíše naprostý mír. Bude existovat pouze jedna země, Rusko, jehož hlavním městem bude Washington, a předsednictví se ujmou dva Číňani, Kohn a Blumenfeld.“