Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ekky píše: ↑05 bře 2021 15:36
Cekal jsem kdy tu zazni moje jmeno, ne fakt tomu neuverim, ja narozdil od autora uz nejaky ty fotomontaze za sebou mam.
Vytváříš a nebo věříš a šíříš???
Vytvarim a sirim.
Nerikej ze si nepamatujes kolik fotomontazi svetel a kol jsem si udelal a siril na fb ve skupine kdyz jsem tam jeste byl.
Ale kdyztak ti sem nejaky ty fotomontaze muzu nahazet. Co jsem delal.
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
2 deshi
Nebo jinak.
Udelal jsem si tenhke cifernik na hodinky komplet celou grafiku jsem kreslil. Krom fontu. Vazne bys veril ze bych byl schopnej udelat a nebo verit tomu paskvilu co tu bylo upnuto?
Nebo tady mas nejaky mone fotomontaze..
Vy jste lamy..
Je to cifernik smart hodinek. Tak tam nebudu rvat tachometr tak jak je v realu a nemel zadne vyuziti. je to mix inspirovanej tachometrem a otackomerem.
Takhle to ukazuje stav baterie od 100% do 0% a cervene pole znaci nizky stav baterie pod 15%.
Fuet mi to prislo takhle lepsi reseni nez to udelat obracene aby cervene pole bylo tam kde ma byt ale stzpnice by zacinala 100 a koncila 0. Tak jako to by jste remcaly.
Naposledy upravil(a) Ekky dne 05 bře 2021 17:35, celkem upraveno 2 x.
To je dětská logika. V devadesátých letech rakušáci pořádali protesty proti Temelínu a jádru obecně, blokovali hranice a různé kraviny. Jednou když jsem jel domu z práce tak před čárou postávaly děvčata 12-14 let a rozdávly letáky, zeptal jsem se jich : Když neotevřem Temelín zbouráme uhelný elektrárny tak kde potom vememe elektriku? Logická odpověď ? "ze zásuvky"
_________________ V70II D5, 2003 / V850 2,5TDi,96, použita na orgány