K tomu druhému videu s holandským pořadem Boemerang. Přišlo mi to trochu nevěrohodný. Kvůli kamennému komparzu, v tuhle situaci by se prostě lidi začali smát, ne všichni, ale pár určitě jo a hodně nahlas

V komentářích pod videem na YT se píše:
Monika Havránková
6 years ago
V tomto skeči je zobrazen seriózní diskusní pořad, ve kterém dostává uvaděč záchvat smíchu chvíli poté, jakmile začne diskutovat s hostem pořadu, který má problémy s hlasivkami po tonsilektomii. Smějící se uvaděč jménem Erik Hartman je zde ztvárněn vlámským hercem a komikem Tomem Van Dyckem. Hosté jsou ztvárněni Lucasem Van Den Eyndem (Valère) a Anou Miller (Marijke). Celý skeč je zobrazen jako vzpomínka Erica Hartmana, který nyní působí jako DJ v rádiu, jak se ohlíží zpět za tímto incidentem, který ukončil jeho televizní kariéru.
Zkrácená verze skeče Boemerang se stala populární na YouTube. Skeč je často považován za skutečný, a v USA byl i tak prezentován ve show Jay Lena[1] a ve zpravodajské relaci stanice Star Channel.
EDIT:
pardon. Nečetl jsem příspěvek ivo109 a svůj příspěvek jsem měl dlouho rozepsanej, páč jsem byl v kuchyni