To je totalni hovadina...

klient nikam nejel,protoze poslal platbu na zajezd na Kubu s popisem "na Kubu" ? Jake AML? A to tam pracujou sami takovi dementi,ze nevidi,ze ten popis platby patri k platbe,kdy cislo uctu prijemce patri cestovce?????
A banka jako co? On zaplatil zajezd, banka tu platbu jako neprovedla a penale za nezaplaceny a pritom rezervovany zajezd za klienta platil ve finale kdo? Ujmu za nerealizovanou dovolenou? Jezisi to je takova blbost...ale takova,ze snad neni pravda ze takove hovadine nekdo veri. A pokud je to pravda,tak bych ja na sve pobocce KB udelal takovej bordel, ze by o tom psali v novinach jeste rok.
Co jako investigovala na poznamce "na Kubu" a proc CNB? Odkdy ceska narodni banka (coz je jedine mozne vysvetleni zkratky CNB) resi popisky plateb?
Muze mi to uz konecne nekdo necim realne dolozit? Ja snad zacnu posilat vsechny platby s dementnima poznamkama pro prijemce abych dokazal,ze to jsou jen tlachy. A bude tam "Na Dzihad" "na nakup deti" "za prodej organu" apod....
Uz vidim Rusnoka jak se v nedeli vecer s penisem v ruce probira mymi platebnimi prikazy a zurive onanuje nad mymi popisky plateb a moznosti me kriminalizovat
Smim napsat ze Rusnok onanuje? Nehrozi mi gulag? Nevim..ptam se. Uz si nemuzu byt nicim jistej.