Jako já to nikomu neberu...v pohodě...Ale říkám si..svůj k svému. Ikdyž často vidím opravdu vyzáblé kluky a vedle nich velmi, ale velmi dobře a poctivě živené slečny. Něco jako TOHLE, ale naruby

Boubelky jsou vášnivý, a víš co, kozu si uplácáš kde chceš.jirka87 píše:Raolsa : Nechtěl bych vidět jejich večer u filmu...Natož to, co následuje pak. Hrubá představa je asi taková, že to vypadá jak 2 vorvani vyvrhnutí na plážiSaudek kdysi prohlásil, (volně parafrázováno), že jeho "obliba v tělnatých ženách je způsobena nedostatkem jídla z mládí, taková žena ve mě budí dojem hojnosti a pohody " nebo podobnou věc prohlásil...
Jako já to nikomu neberu...v pohodě...Ale říkám si..svůj k svému. Ikdyž často vidím opravdu vyzáblé kluky a vedle nich velmi, ale velmi dobře a poctivě živené slečny. Něco jako TOHLE, ale naruby
jirka87 píše:raolsa :
"Boubelky jsou vášnivý" - tohle už není boubelka....A tam bych se rozvášnění bál, neboť to nemusíš přežítčili nejedná se o sex, nýbrž boj o holý život - https://www.askideas.com/media/28/Skinny-Boy-With-Fat-Girl-Funny-Couple.jpg
![]()
"A víš co, kozu si uplácáš kde chceš" - Das Fuj !
Moje sluneční hodiny ukazují fajne. Většinou tedy půl šestý, ale po ránu v posteli i 12:00.penek píše:Hlavně aby to ustály raolsovo sluneční hodiny...