cierny dym je zle spalovanie nie?pldvk píše:Tak mám stále stejný problém. Motor stále chcípe, nemá plný výkon a po nastartování kolísají otáčky... To vlastně dělá i při jízdě.. Cuká. Závada se projeví takto: Při jízdě mi motor cuká, nemá plný výkon. Dojde k rozsvícení kotrolky Lambda a motor zhasne. Někdy pomůže třikrát otočit klíčkem a jedu dál. Někdy stojím třeba 30minMám po repasu čerpadlo, turbo, nové vstřiky, stop ventil, relátka, vyčištěná nádrž, profouknutý přívod paliva... Motor někdy špatně startuje, někdy zase dobře, někdy jede krásně, ale černě kouří, nemá na to vliv teplota vzduchu nebo déšť. Prosííím pomoooc. Už mě to tŕapí 9 měsíců a fakt už nemám další peníze, které do toho vrazit
Trysky máš seřízené?Co čidlo teploty??pldvk píše:Tak mám stále stejný problém. Motor stále chcípe, nemá plný výkon a po nastartování kolísají otáčky... To vlastně dělá i při jízdě.. Cuká. Závada se projeví takto: Při jízdě mi motor cuká, nemá plný výkon. Dojde k rozsvícení kotrolky Lambda a motor zhasne. Někdy pomůže třikrát otočit klíčkem a jedu dál. Někdy stojím třeba 30minMám po repasu čerpadlo, turbo, nové vstřiky, stop ventil, relátka, vyčištěná nádrž, profouknutý přívod paliva... Motor někdy špatně startuje, někdy zase dobře, někdy jede krásně, ale černě kouří, nemá na to vliv teplota vzduchu nebo déšť. Prosííím pomoooc. Už mě to tŕapí 9 měsíců a fakt už nemám další peníze, které do toho vrazit
Doktore, věz, že pokud se bavíme čistě o mobilitě, ne o výkonu, u diesela je naprosto jedno co máš od turba dál, na funkci to prostě nemá vliv. OK, kdyby někdo vylil vejfuk betonem nebo do něj nastříkal montážní pěnu, asi bys to nenastartoval.doktor píše:.
Taky to může být špatným výfukem.
100% neni. Díky tomu neni vůbec dobrej nápad nechat si dojít naftu...pldvk píše:A tam je ještě někde podávací čerpadlo? Jsem žádné nenašel.Možná kdybych věděl kde hledat.
Měl jsem skoro podobnej problém,nakonec to dopadlo že mě odešla elektronika v čerpadle(nová 30tis!!!),oprava za 10tis.pldvk píše:To máš pravdu, čerpadlo v loni opravovali v Bosh servisu v pardubicích za 12tis. V říjnu jsem jim tam auto vezl znova, že chcípe.Řekli, že jsem si špatně nastavil předvstřik a naučtovali si i kompletní čištění palivové soustavy. Cena dalších 4tis.Potom zase doporučili vyměnit stop ventil. No a nakonec mi to vyřešil jeden známí, který dělá čerpadla. Takže pro všechny...Pozor na Bosh servis v Pardubicích.Nejsem jediný, co s nimi měl nějaký problém.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]