Nefunguje me tempomat na V70 TDI r.v99 Bylo to na diagnostice a prej vadny cidlo na spojce. Kdepak jej najdu , dival jsem se pod pedaly a cidlo je jen na brzdovym pedalu ktery ovlada brzdovy svetla, na spojkovym pedalu zadny cidlo neni, takze to je ten problem a nebo jej mam hledat nekde jinde ?
Na spojkovym pedale ??? Ja tam mam proste sice diry na uchyceni zrejme toho ciidla jako je na brzdovym pedale ale nic tam neni takze kazdopadne mam hledat na spojkovym pedale ?
Diky moc za navigaci, cidlo jsem nasel, coz je prvni uspech. Bylo cely spinavy i vevnitr tak jsem jej vycistil, ale jezdec co je uvnitr uz ma osoupany jazycky, takze je asi death, nejak jsem to nahnul aby tam byl kontakt, ale nepomohlo to. Promeril jsem to a prestavam tomu cidlu rozumet, kdyz je pedal spojky nezmacklej cidlem stejne prochazi proud a postupne se meni jen odpor, tedy snizuje se, Myslel jsem si ze to je jen vypnuto - zapnuto a ne ze to funguje jako potenciometr. Takze i po vycisteni kdyz zapnu tempomat nerozsviti se me kontrolka .. Takze asi new cidlo ze ? Pokud jsem cidlo odpojil uplne taky to nepomohlo....
Ahoj, mam otázečku. Ve V70 (MSA 15.7) mam tempomat. Dřív jsem měl nastavenou rychlost uloženou a používal jí i po dalším nastartování, ale teď po chcípnutí a nastartování auta mam paměť tempomatu prázdnou a musim jí vždy navolit. Auto jsem neměl odpojený od baterky, ani se nedělalo nic na elektrice, kontrolka motoru nesvítí. Jak to doopravdy je, zůstává navolená rychlost uložená i po chcípnutí , nebo ne?