Jinak je mozne, ze bude mit Hajnej brzy na prodej svoji V70...
servisu se venoval, past to nebude.
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47 "GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
raolsa píše: ↑25 úno 2021 21:00
Haldex funguje na oba směry. Jedním směrem - dopředu - funguje jenom viskospojka. Ta je u modelů do r.v. 2002
Viscospojka samozrejme funguje i na zpatecku uz od 850 AWD , pokud ovsem neni strzena volnobezka.
Tak v tom ti musím odporovat, teda pokud se mého auta týče. Volnoběžka má právě za následek, že na zpátečku se ti zadek nepřipojí, je to stejný princip jako u alternátoru. Mám to osobně vyzkoušeno. Potřeboval jsem kdysi v zimě vyjet z jedné dílny odkud to bylo na silnici do kopce a já tam najel čumákem. Prostě mi jenom hrabal předek a zadek nic, musel jsem se horko těžko otočit a pak jsem na silnici popředu normálně vyjel bez hrabání.
Volnoběžka se nestrhne, ale dokáže se zakousnout - nevolnoběžkovat - a potom ty auta můžou hrabat i na zpátečku, ale dlouho to nepotrvá, páč odejde tisícihran, klouby kardanu a i diferák.
Naposledy upravil(a) raolsa dne 26 úno 2021 21:38, celkem upraveno 1 x.
_________________ Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
Viscospojka samozrejme funguje i na zpatecku uz od 850 AWD , pokud ovsem neni strzena volnobezka.
Tak v tom ti musím odporovat, teda pokud se mého auta týče. Volnoběžka má právě za následek, že na zpátečku se ti zadek nepřipojí, je to stejný princip jako u alternátoru. Mám to osobně vyzkoušeno. Potřeboval jsem kdysi v zimě vyjet z jedné dílny odkud to bylo na silnici do kopce a já tam najel čumákem. Prostě mi jenom hrabal předek a zadek nic, musel jsem se horko těžko otočit a pak jsem na silnici popředu normálně vyjel bez hrabání.
Volnoběžka se nestrhne, ale dokáže se zakousnout - nevolnoběžkovat - a potom ty auta můžou hrabat i na zpátečku, ale dlouho to nepotrvá, páč odejde tisícihran, klouby kardanu a i diferák.
Je to napsane i ve vide viz. Foto. Mne normalne na zpatecku awd funguje... Mam to overene.
hajnej píše: ↑26 úno 2021 18:13
Ta černá XC90 vypadá velmi slušně.
Tak ta je už pryč, zmizela už v úterý z nabídky. Nedivím se, vypadala pěkně. Stejný prodejce nabízí ještě jednu, ale najeto o 100tis víc...a o tři roky starší.
Ahojte chlapi môže mi prosím niekto potvrdiť či motory z s60 B5244S 125 kW a motor z s80 B5244S2 103 kW sú identické a medzi sebou zameniteľné? Rozdiel výkonu robí RJ a prevodovky pasujú?
ďakujem
hajnej píše: ↑26 úno 2021 18:13
Ta černá XC90 vypadá velmi slušně.
Tak ta je už pryč, zmizela už v úterý z nabídky. Nedivím se, vypadala pěkně. Stejný prodejce nabízí ještě jednu, ale najeto o 100tis víc...a o tři roky starší.
Ještě prosím o informaci - XC90 v kombinaci 2.5T s automatem má vždy starý ( (tedy již nedoporučovaný) typ automatu nebo i ten, který se montoval do D5 136kw, pokud by se jednalo o novější rok výroby?
takže buď automat, který už nechtějí opravovat nebo manuál, který má problémy s obalem převodovky? 90tku bych chtěl v automatu, tak nějak mi to k tomu autu pasuje líp. Řadit mě nějak přestalo bavit po těch letech a hlavně už jsem pár aut s automatem měl a vychází mi, že míň unavený jsem, když nemusím tím klackem pořád hýbat
Jsem tu nově po několika letech , dříve jsem vlastnil cca 10 let zpět S80 2.0T 1999 a bylo to neuvěřitelný auto . Pohodlný,bezpečný jezdilo to snad na vzduch za nějakých 6.5 což jsem nechápal ,jednoho dne z boku bum a konec .
Teď se chci vrátit k Volvu a koukám po XC70 .
Dostal jsem nabídku na 2008 Summum AWD. Po prvním majiteli , servis až do teď jen Volvo . Najeto 290tkm.
Pravidelné servisy,převodovka a motor GO. Vstřiky a turbo původní , AWD prej funkční , DPF jede .Dle foto vypadá hodně solidně .
Vyplatí se i po letech ?
Jaká si myslíte že je orientační cena auta ?
Co motor a DPF ? V dnešní době když se jezdí spíš jen město , není to škoda ?
Ještě jedna věc a sice AWD..
Dle majitele si olej v diffu nikdy neměnil .
Auto má 290tkm takže v jakým to muže být stavu ?
Není už pozdě na výměnu ? Nebo se to dá zachránit ?
Na tom se kromě řídící jednotky a čerpadla "nemá co podělat".
Jestli to nyní funguje, tak vyměnit filtr a haldexovou náplň. Současně olej v diferáku (to je ta zadní část) a úhlovce (to je to, z čeho leze kardan vpředu od převodovky). Po 20tis. zopakovat.