mám problém s moji s 60 je to benzin 2,4 a 103 kw a to když auto se
ohřeje a delší dobu stojí na volnoběh tak pak hned jakmile zastavím například na semaforu ,na přechodu či v zácpě někde hned zhasne motor prostě spojka a brzda a hned zhasne motor..pak jde problematicky nastartovat na jeden pokus nikdy až na 2 až 4 pokus cca...k tomu ve volnoběhu se mě občas stává že začne motor skákat jako by bublat nebo měl tendenci zhasnout ale nezhasne a to vše při volnoběhu ..otáčky jsou nepravidelné v tu dobu ...a objeví se mě symbol motoru oranžový a hláška jedtě pomalu a ihned do servisu v angličtině to mám...
Začal jsem u svíček to nezabralo..pak přes diagnostiku zjistili na 3 válci cívku ta se vyměnila a za cca 14 dní se mě to samé co popisuju vrátilo na chlup stejně

Auto dále zhasíná..pořád na volnoběh skáčou otáčky a když se ohřeje pak spojka brzda a zhasne ..ale né vždy ..ale většinou..
Můžete mě tu někdo poradit kde začít a nebo čím by to mohlo být a co se dělalo špatně nebo naopak vůbec ?? já jsme už docela bezradný jen prachy vyhazuju a pořád nic ..

díky moc všem za rady a pomoc ..
PS: ano četl jsme podobné problémy zde a i návody jak na to ale to právě zatím nepomohlo