Zdravim . Pocas silvestra som zasiel s kamaratmi na chatu a vsimol som si jeden neprijemny fakt . Kufor som naplnil ako to len slo , viac veci sa tam uz natlacit nedalo a to iste plati aj pre stresny box . Co ma dost prekvapilo bola vysledna vyska podvozka v zadu .Medzi koleso a blatnik som ruku nevopchal a to stastie, ze mam zimne kolesa , pretoze letne takmer vycnievaju von a pri mensej chybicke by sa bezproblemov odierali o karoseriu . Je toto normalne ?
Obavam sa toho , pretoze v lete sa tam chystam znova a s inymi kolesami uz bude problem . A nezdalo sa mi ze ta batozina ma az tak velku hmotnost , myslel som si ze to auto zvladne viac . Dokonca Cela zadna cast bola tak zklesla , ze sa mi parkrat podarilo odriet podvozok , co sa s prazdnym autom nestane neviete poradit ci na to existuje nejake vylepsenie ? alebo ci su pruziny/tlmice zle ?
uff , presne cislo povedat neviem , ale tak zhruba sa tam nachadzalo vela elektroniky , ako velke reproduktory ,zosilnovac a pod , vela napojov a pod , auto bolo natlacene a zmestili sme sa tam len styria .
ale akurat som sa docital o nivomatoch , ktore vraj boli aj v starsich autach a vraj to vyrovnava len zadok auta pri zatazi . da sa to niekde zohnat ? lebo podla toho co som o tom cital je to presne vec , ktora by sa zisla , ked auto poriadne zatazim tak neklesne .
Teď jsem koukal do techničáku a V 70 II má užitečnou hmotnost necelých 500 kg. Když vezmeš čtyři lidi to je nějakých 320 kg, tak ti vychází na kufr necelých 180 kg. A to je skoro nic. Koukal jsem na Kelly a tam mají nějaké tlumiče s elektronickou regulací za 13-14 tisíc kus.
_________________ Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
Nivomaty jsou sice drahý špás, ale pokud fungují, je to paráda. Přesto bylo by dobré zvážit kolik dělá zatížení auta. Resp. kolik je skutečný náklad + posádka. Bohužel musím říct, že kombíky co uvezly i dvojnásobek maximální povolené zátěže, se už nevyrábí.
_________________ V 740 GL r.v.88 B230F, ZF224HP , bylo V 960 B6304, 150kW s vlaječkou V S80 , B5244SV 850 B5204
Pokud chceš vozit těžší věci, tak zapoj krytý vlek..kouli máš, nebo? Alespoň na té fotce matně vidím kryt tažného. Sám za sebe můžu říct, že na svém mám už v Německu namontované červené tlumiče, vč. pružin Sachs a světlá výška před zatížením na zimních 195/65 15" je mnohem menší, než u sériově montovaných tlumičů ve Volvu V70 II. To samé na letních 225/45 17". Auto je celkově posazené níž, je sice tvrdší, nehoupe se, jen v zimně mám nepříjemný pocit při přejetí nějaké zmrazky na silnici, která se otře o podvozek. Na letních 225/45 17" ani po zatížení. tzn.: plný kufr, vlek, neškrtám. Kola mají tendenci jít do "A" a to jsou ještě na podložkách..
_________________ Volvo S80 II AWD , black pearl, 151/4000 (kW/ot.min. min.), 04/10. Car Model - Volvo S80 P3 (2006 to 2016), Engine type D5244T, D5 biturbo, Geartronic.. Volvo V70 II, black, 103,0/4000 (kW/ot.min.), 08/00' - Model year 2000
Car Model - Volvo V70 P26 (2001 to 2007), Engine type D5252T MSA15.8,Transmission type M56
zdarec,takže měl sem ten samý problém jako ty,ve dvou dospělých a dvou dětech a s kočárkem v kufru sem tahal prdel po zemi,no mazec,ale jak sem jel sám tak docela OK.pátral sem po problému a nakonec mi ve volvu řekli podle nějakého čísla kastle,že tam mám nivomaty a že sou v hajzlu a nový stojí jeden kus asi 12tis.....tak sem nakonec sehnal oba dva za 8,použité,ale maximální spokojenost.můžu mít kufr narvaný až po vrch a je to skoro furt stejně vysoko.fakt supr a těch peněz nelituju.je to asi o 5cm výš než to bylo-hůř se mi umývá střecha
Drak3n píše:no to som chcel akurat vediet , ze o kolko take nivotamy zdvihnu podvozok , no 5cm mi pride uz dost , neovplyvnuje to nejako jazdne vlastnosti ?
Nivomaty ti svetlou vysku regulujou podle zatizeni - takze o kolik ti zvednou auto oproti klasickejm tlumicum zalezi na tom kolik mas nalozino...
Drak3n píše:akoze ja mam namysli , o kolko su nivomaty vyssie ako obycajny podvozok , bez nivomatov .
U 850 jsou nezatížené nivomaty +- stejně vysoko jako nezatížené "standardní" tlumiče. Když je zatížíš, tak si taky trochu sednou, ale jakmile se rozjedeš, tak se během chvilky vrátí do správné polohy.
_________________ Volvo 850 kombi, B5254, 1996
Volvo 740 kombi, B230F, 1990 - bylo => pojízdný kombajn na Mazdy; třeba ji od Adama koupím časem zpátky
jarek.krizan píše:Nivomaty jsou sice drahý špás, ale pokud fungují, je to paráda. Přesto bylo by dobré zvážit kolik dělá zatížení auta. Resp. kolik je skutečný náklad + posádka. Bohužel musím říct, že kombíky co uvezly i dvojnásobek maximální povolené zátěže, se už nevyrábí.
Pravdu díš Jen pro pobavení. Naše 850 má nosnost 490 kg, Micra 520
_________________ Volvo 850 kombi, B5254, 1996
Volvo 740 kombi, B230F, 1990 - bylo => pojízdný kombajn na Mazdy; třeba ji od Adama koupím časem zpátky
pánové mám nový problém-po výměně nivomatu-cca 2tis km,začalo za zadního pravého kola při vypérování tak divně dunět-jakoby pružina o něco....takové "dunnn" .tak nevím jestli sem náhodou "špatně nekoupil".ale bude to asi něco jiného,hopu po tažném a borec leží pod autem a nic nevidí,jen oba slyšíme tu podivnou ránu....žeby nejaký silentblok? nebo to horní uložení pružiny?fakt nevím.mám tam ty niva,fungují perfektně,tak jestli třeba se po výměně těch nivo se tam něco nepo....
nemáte někdo podobnou zkušenost????
no to mě taky napadlo,ale jak ležím pod autem tak vidím že nic nevidím...zajedu dnes na STK ať mi za pade protřepou zadní nápravu a uvidím co mi řeknou.pak to začnu řešit,ale nevím jak .asi sundám niva a uvidím..
tak na STK neodhalili nic,vše je prý OK.ani ten technik nevěděl,odkud ten zvuk může být,někde od tlumičů.tak sem to zvedl a tlumiče vyndal,péroval sem s tím a nic,tak sem tam ty niva zase dal,ale přehodil levý za pravý a už je klid-aspoň zatím.ty horní gumy sou OK,tak nevím co to mohlo být.no uvidím!!
Sám o tom dost přemýšlím, alespoň u zadní části a vypadá to docela nenáročně. V mém případě si chci ponechat pružiny i tlumiče SACHS montované v Německu. Pár foto přikládám, jak jsem na tom před zatížením.
Nebudu se vůbec bránit názorům, poznatkům, pocitům
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Volvo S80 II AWD , black pearl, 151/4000 (kW/ot.min. min.), 04/10. Car Model - Volvo S80 P3 (2006 to 2016), Engine type D5244T, D5 biturbo, Geartronic.. Volvo V70 II, black, 103,0/4000 (kW/ot.min.), 08/00' - Model year 2000
Car Model - Volvo V70 P26 (2001 to 2007), Engine type D5252T MSA15.8,Transmission type M56