pojistka
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo 1980-97
pojistka
Kucí,nenapadá vás někoho logický vysvětlení,proč se pálí pojistka č1? (Engine control, fuel pump) Při vytažení relé čerpadel ne,ale jak ho tam vrátím,šlus-rozpojil sem všechno co šlo-váhu vzduchu,lambdu,relé vstrikovaču na expanzce,obě čerpadla a furt se to pálilo,pak jsem polorozebral palubku,přešel kabelový svazky,odpojil i řídící jednotku,vše zase spojil a ted to zase finguje... Jo-kdyz jsem hodne bacil do stredovyho tunelu tak se pojistka spalila. Ted to nedela-mam nekde hledat prošvihlý dráty nebo existuje i jiný vysvětlení? 

Pokud se pojistka spálila po bouchnutí do středového panelu ,tak na 99% tam máš někde zkrat.Sarkasmic píše:Kucí,nenapadá vás někoho logický vysvětlení,proč se pálí pojistka č1? (Engine control, fuel pump) Při vytažení relé čerpadel ne,ale jak ho tam vrátím,šlus-rozpojil sem všechno co šlo-váhu vzduchu,lambdu,relé vstrikovaču na expanzce,obě čerpadla a furt se to pálilo,pak jsem polorozebral palubku,přešel kabelový svazky,odpojil i řídící jednotku,vše zase spojil a ted to zase finguje... Jo-kdyz jsem hodne bacil do stredovyho tunelu tak se pojistka spalila. Ted to nedela-mam nekde hledat prošvihlý dráty nebo existuje i jiný vysvětlení?
-
- Vůz: XC70 B5244T3 '02
pojistka
Zkus vyndat a rozdelat rele palivovy pumpy, jsou v nem dve relatka, ktera se rada trhaji z te zakl. desky. Koukni, jestli letovane spoje jsou v poradku..
-
- Vůz: Volvo 1980-97
pojistka
to martin: toto me taky napadlo,ale nikde sem nic nenašel a vzhledem k tomu že se to projevuje jen občasně tak na to nemůžu přijit
to drtic: tohle me napadlo taky-otevreno,bez vysledku-je to ok. Delalo to i s jinym rele....
to drtic: tohle me napadlo taky-otevreno,bez vysledku-je to ok. Delalo to i s jinym rele....
- Vůz: XC70 B5244T3 '02
pojistka
Pojistka prdla i kdyz jsi odpojil obe dve palivova cerpadla?