Při další kontrole optická netěsnost výfuku nezjištěna, tak nevím. Asi má gay emisní přístroj.

Lukaso píše:A pak se nemá podplácet...upřímně mu raději dám 500 navíc do kapsy než se koukat jak to tam týrají...
Jenže ty si značky pleteš a považuješ to za rychlost minimálnídrewid píše:Drewid jezdí za 7 a rychlostní limit neporušil jak je rok dlouhý
Já to vždycky dělám tak, že auto projedu tak 4-5 km s řazením maximálně do trojky, plyn na podlaze (nejdřív se na ME domluvím tak aby mě vzali hned jak přijedu). Potom je jeden pokus jak druhej (max rozdíl 0,02) a žádný dlouhý trápení se nekoná. Navíc když takhle vyčistíte vejfuk, tak to pak skoro nekouří ani na plnej. Tenhle postup má cenu samozřejmě jen u ropáka...AldaAlan píše: zatím každý kdo byl poprvé s dieselem na emisích a má ke svému autu vztah tak to popisoval jako otřesný zážitek, mě to poprve s dieselem čeká příští rok.
Alda
Mnohem přirozenějc? Zkus se rozjet na kole do prudkýho kopce, prostě na "plnej plyn" a představ si, že ti na začátku v záběru prdne řetěz. Že ta zátěž tam prostě najednou nebude. Budeš nadšenej?selap píše:Motor co nevydrží max. otáčky bez zátěže, jak asi může fungovat byť v nižších ot. se zátěží?
Minimalne ten technik na zaval sazi:-)smolda píše:Já vytočit TICa navolno do maximálních tak stopro něco umře...
Už minule čuměl, a to bylo jen asi 2000 otáčekZeb píše:Minimalne ten technik na zaval sazi:-)smolda píše:Já vytočit TICa navolno do maximálních tak stopro něco umře...
Mně teda zahradní technika funguje všechna na maximální provozní otáčky a provozní výkon. Jednou jsem se sekačkou zajel do nějakého roští, takže se mi ohlo plynové lanko a plynový doraz a sekal, spíše tedy nesekal, na maximální otáčky. Řev to byl neskutečnej, oběžná rychlost nože byla už tak velká, že to vůbec nesekalo a bál jsem se, že se to každou chvíli rozletí. Provozní pro běžný provoz budou cca 70% maximálních. Proto to té sekačce nevadí a kdyby se motor na emisích vytáčel na volnoběh do 70% maximálních, tak by mu to taky nevadilo. Ale na emisích to protočí, dokud buď nezasáhne omezovač, nebo u dieslu dokud už prostě nemá víc síly na větší roztočení.selap píše:Se zahradní technikou běžně fungujete na max. ot. se zátěží po delší čas
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé