Tak to je dobrý, uvidím co mi s tím pak udělá léto jestli to půjde dolů.

5,3l podle čeho? přesný výpočet podle dotankovaných litrů na ujeté km nebo opis palubního pc?jbla píše:V70, 2,4 D, 04-05, 5,3L/100
tipuju podle palubákuHarry píše:5,3l podle čeho? přesný výpočet podle dotankovaných litrů na ujeté km nebo opis palubního pc?jbla píše:V70, 2,4 D, 04-05, 5,3L/100
koukni se ke mně na spritmonitor, je tam vidět i kolik pokaždé zalhal PCjbla píše:Tak já si to při příštím tankování přesně změřím.
5-6 litrů , poruchovost celkem v pohoděcizo píše:a kolik si bere třeba 1.9td nebo tdi 2003-4? a poruchovost?
jojo.. za kolik?cizo píše:mám ho tejden a ta spotřeba mě děsí
A cos čekal, krmíš 140koní, jezdíš v zimě poskoky, kdy je auto polovinu jízdy nezahřátýcizo píše:no po dálnici je to ok,ale kazdej den jedu 10km z vesnice do města a naspátek asi 3krat a jsem na spotřebě 9.3
. Každopádně měl jsem forda fokuse a ted jsem poznal volvo a to je nádhera
, ale měl jsem se víc zamyslet na spotřebě. četl jsem tu že baští kolem 8l ,ale po vesnicích jsem nad 9
![]()
.
2003 ne, ale s 1999 jezdí brácha za 5-6l a to tomu docela šlape... Koupeno z de s 80000km, teď má o kilo víc a za celou dobu leje jen naftu, olej a nějakej ten spotřebák, takže spokojenostcizo píše:co třeba Volvo V40 1.9TD 2003 máte někdo ?
s tím se fakt musíš naučit.. taky jsem ze začátku jezdil za víc.. teď jezdím dálky za 7 až 8, dálnice 9. A když jedu moc rychle, tak není problém 10.. přece jen tam máš 162 konícizo píše:no po dálnici je to ok,ale kazdej den jedu 10km z vesnice do města a naspátek asi 3krat a jsem na spotřebě 9.3
. Každopádně měl jsem forda fokuse a ted jsem poznal volvo a to je nádhera
, ale měl jsem se víc zamyslet na spotřebě. četl jsem tu že baští kolem 8l ,ale po vesnicích jsem nad 9
![]()
. Je v super stavu dovezeny s it. najeto 139000 r.v.2001 vše ok ale asi se budu muset kouknout po tý 1.9 td nebo tdi něco novějšího asi 2003. Ale mám strach aby se to nesypalo. V autech se moc nevyznám snad mě poradíte jakej kousek by byl držák s malou spotřebou
.Mám ho tejden ale místo toho abych si užíval jízdu hlídám se abych nešlapal moc na pedál. No dám mu měsíc a pak se rozhodnu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé