Mám na mysli normálneho predošlého majiteľa, čo auto poctivo servisoval a staral sa o neho.
Je to veľa km alebo vpohode ? Na commona.
Potreboval by som to relatívne dosť súrne

http://www.uvasbychsiautonikdynekoupilhajzlovejedni.czjou81 píše:Já mám lehce přes 300tis, což jsem zjistil až v autorizovaném servisu, kde byl pravidelně servisován. Koupil jsem ho na http://www.kupauto.unas.cz což je nejspíš profistáčeč, během pár měsíců stočil i moje předchozí auto Nissan Primera a zahodil pečlivě vedenou servisku. Interier mám ale opravdu jako nový /a to je světlý/, volant vůbec neosahaný, prostě super stav, dokonalý lak, prostě bezva.
Po motorové stránce, od března 08 co ho vlastním jsem neměl žádné zvláštní výdaje, žádné poruchy /krom drobotin o kterých jsem věděl - utěsnění zpátečky turba/ Od koupi taky pořád odkládám výměnu dvouhmotového setrvačníku, jaxi pořád není čas :-/
si pišjou81 píše:Se servisní knížkou?
Vena píše:No pokud se majitel staral, tak bych se toho zas tak nebál...V Peugeotu mám jednoho z prvních comonrailů (r 2000) nyní s 330tis km a posledních 185tis km prokazatelně bez jediného problému ( ťuk ťuk ) pravidelný servis je základ, pak pokud neni řidič hovado, tak by neměl býti problém...Jinak tátovo D5(120kW) má lehce přes 200tis... sice ho má krátce, ale bez známek čehosi mimo normál
No, ťažko radiť. Ja som k tomu prišiel možno ako slepé kura k zrnu. Vozím už cca 4 roky na zákazky, popri tom aj sebe a teraz ( ako na potvoru ) to vyzeralo na cestu naprázdno, lebo to, po ktoré som išiel malo síce super cenu a údajne TOP GEPFLEGHT , že vraj super stav, no to znamenalo asi super starostlivosť v úvodzovkách. A pre ostatné autá boli vysoké ceny. Bola to anabáza ako z amerického filmu, ale mal som v zálohe viac V70-tiek a nakoniec sa oplatilo.hayney píše:tak super. kde se na takové auta dá narazit?
O.K.hayney píše:k tomu odkazu....jestliže je auto za tak malé peníze, tak něco smrdí, v tom už rovnou vidim nějakou levotu. myslím, že kolem 7000 eur se dá pořídit solidní vozidlo. Nebudu to mít na handl, ale pro sebe. S výbavou jsem docela skromnej. ale minimum, co bych chtěl je 6 airbagů a potom biege leder když bude tak se nebudu zlobit. pak ještě tempomat by mě docela potešil ale také to neni podmínkou. Prostě jdu po D5, která mi bude dobře sloužit.
Kdy se hodláš toho svého zbavovat? Já plánuju koupi někdy na jaro, ceny budou asi trochu jinde, ale pořád si myslím, že se dá narazit na solidní kousek. Moje němčina je bohužel o ničom a anglicky asi mluví málokdo. Ale je ještě brzo řešit detaily. Zatim sleduju nabídku na trhu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]