To byl ten jehoz na severu volaj JančoPINĎABC píše:To by zvládla i moje žena. Ale nedávno tady dával někdo fotku liťáku v kuchyňské myčce.

To byl ten jehoz na severu volaj JančoPINĎABC píše:To by zvládla i moje žena. Ale nedávno tady dával někdo fotku liťáku v kuchyňské myčce.
zatím nemám jistotu, ale pravděpodobně čerpadlo v nádrži a nebo relátko, snad se dnes dozvím více.mr1 píše:smutnécopak se jí stalo?
Záhada hlavolamu včera vyřešena,Petr.Chrpa píše:Smutné na odtahovce ,jsem zvědav co to bude ,snad nějaká prkotina .
a to je pro mě záhada, už předchozí majitel, tak jezdil a já takto najel cca 12 000 km, párkrát i s hladovým okem, v náklonu v terénu, ....Warcz píše:Dobrá haluz že to bez té pojistky jelo.
Loewe píše:Teda Luboši, to je pech, hlavně, že je to vyřešeno, trpká hořkost zůstává s POVkem, kdy člověk zůstane v nouzi a pojišťovna zkouší vydojit co nejvíce peněz na rámec pojištění.
Taky se mě to stalo v Srbsku asi 20 km do Bulharska, normálně jsme zastavili na benzince nafta dílek nad rezervou ani jsem nechtěl tankovat tehdy byla v Bulharsku o 6kč levnější a nenastartoval jsem. Věděl jsem že po zapnutí klíčku čerpadlo pár vteřin běží a toto se nedělo ! Tak se dívám na pojistky, relé kousek opodál borec s odtahovkou že mně odveze kousek odtud má servis ... povídám nemám co stratit vytáhnul jsem dvě petky nafty co jsem si vezl z domova nalil chvíli točilo chytlo a ještě jsme dojeli až do Bulhar. Od té doby jakjedu do světa dvoulitrovka s sebou ! Pak jsem bez čerpadla jezdil ještě skoro dva roky i Chorvatsko jsem dalLUBOŠ píše:Loewe píše:Teda Luboši, to je pech, hlavně, že je to vyřešeno, trpká hořkost zůstává s POVkem, kdy člověk zůstane v nouzi a pojišťovna zkouší vydojit co nejvíce peněz na rámec pojištění.
to máš pravdu, ve 22:00 hod na dálnici neni prostor na žádné vyjednávání
si piš3m3 píše:Konečně něco pořádnýho na tahání hengru![]()
a po včerejším nájezdu 1000 km jsem dojel i domůUrvanej píše:Kdyby si někdo myslel, že to jen složil z odtahovky, blejsknul a zase naložil, tak můžu potvrdit jeho slova, páč dneska jsem ho viděl na hájveji pohybovat se vlastní silou, dokonce šlo i nastartovat a odjelo, je to fakt pěknej stroj.
to je takový vylepšení, kliky nárazníky, lišty. Ale je to pravověrná 940 s legendární motorizací B 200F