Díky za tip

na volant jo, ale z vniřní strany, nesmí být před Airbagem, to by bylo móňo, kdyby to střelilo ...Pavel-K píše:Na volant.
Já ho mám ale pod sedákem.
dalo by se to aplikovat i na sedadla u S60 nebo to ma odlisne od S40 a V40goalie píše:sem
no v kufru mit hasicak mas tak leda na paradukoch píše:moje reseni uchyceni hasicaku...
jednoduse jsem to nastoknul mezi hasicak a drzak na oko v kufru... drzi to fest, nelita to po kufru, nezavazi v interieru a v kufru v podstate taky ne taky ne... a hlavne do niceho jsem nevrtal...
Mam ho taky v kufru, stejně počítam spíš s tim že bude k pomoci při průseru někoho druhého. Pokud se stane bouračka mě, tak si nevzpomenu ani že hasičák mam, pokud někde něco bafne v motoru a zvládnu zastavit, tak ty dva kroky ke kufru zvládnu takykiller píše: no v kufru mit hasicak mas tak leda na paradu![]()
pokud se ti neco stane tak jsem zvedav jak rychle poletis do kufru
Nezistoval som ale myslim si ze volvo urcite predava hasicak aj s montaznou sadou pod sedacku. Treba zistit.yoby píše:Otázka je taky jaký hasičák. Nevěřím moc že by držák u nějaké mrchy za pár korun ze supermarketu byl nějak obzvláště kvalitníA třeba já mam celkem problém při své výšce a způsobu sezení za volantem se pro cokoli většího ve 40 sehnout a vydolovat zpod sedačky.
jj presnegoalie píše:podla mna je super ak mate hasicak v aute, lepsie v kufri ako ziaden.
Jedno som ale skusal, ked mate hasicak pod nohami, tak ho odopnete a hasite, najvacsi problem je rychlo sa odpasat.-vyskusane
Schvalne skuste rychlo zastavit a odputat si pasy a bezat do zadu do kufra vybrat hasicak a potom do predu hasit motorovy priestor- a to musite mat prazdny kufor.
Volvo v manuale doporucuje montaz pod sedacku- a narazom sa urcite ten hasicak neodtrhne- ak je namontovany tak ako ma byt.
To by ste museli automaticky ratat ze pri naraze Vas dolame autosedacka
Volvo prodává origo sadu hasičák pod sedačku s držákem a novou "tyčkou" posuvu sedáku.Conan píše:To umístění pod sedačku, ten hasičák jde vytáhnout aniž by se demontovala tyčka na posuv sedačky?
Nezdá se mi, že by tam bylo tolik místa, aby se dal vytáhnout aniž by se ta tyčka nemusela demontovat, no kouknu na to.
Pokud to nebude "vodní" tak ne a navíc čím nižší venkovní teplota, tak tím méně jsou věci náchylné k hořenífilippek píše:.. Jen mě napadlo jestli hasičáku nevaděj tyhle veliký mrazy co teď panovaly.