VanThomas píše:Mno, mám takovej pocit, že už tam stojí dost dlouho... Z těch fotek se moc nepozná, chce to vidět osobně, když to klapne časoprostorově, klidně tam s tebou zajedu...
Aj, to čtu až teď, když už sem tam byl, ale . . .
Vskutku tam to auto stojí déle než obvykle, pan bazarník povídal, že mělo původní cenu 25.000 Kč, nyní je za 9.900 Kč a má SPZ v depozitu. Ale bazarník říkal, že technickou zařídí. Che che.
Takže, po obhlídce jsem shledal, že vůz skutečně byl na nějaké ambasádě - má držák na vlaječku v pravém blatníku a nálepky "CD", vnitřek je celkem zachovalý, volant je ošoupanej a pedály taky, takže těch 298 tis km asi odpovídá. Ale asi s tim před tím jezdil bazarník osobně, páč tam bylo dost zahnojeno a propálení dírky do sedaček. Grrr!
Bazarník přivezl baterku z tatry a nastartoval to . . . motor chyt naporvé ale hned zase chcíp. Sám. Pak to chytlo asi na pátý otočení a už to vrčelo samo. Ale klepalo se to jak osyka, připadalo mi, že to místama vynechává. Ovšem podle toho bordelu co vrtule vysála z chladiče včetně myší se vůbec divim, že to nastartovalo. Jinak je to vstřikování. Celkově byl na motoru olej a okolo hroznej šumtus od prachu s olejem, ale motor běžel a ve vyšších otáčkách relativně stabilně strašně hučela ta vrtule. Visko věc ale fungovala, dalo se to udržet rukou. Řemeny nepískaly, nikde nic neteklo. Jan si z nás kolega bazarník uděla prču, páč přímo pod motorem byla hadice - děravá - a pustil tam vodu. Chvíli mi trvalo, než mi to došlo, ale z motoru nic neteklo. A taky bych se rád zeptal, ty věci jak k nim vedou
hadičky a nad každym sacím kanálkem je jedna, to jsou vstřiky? Já že k tomu nede žádnej kabel ani trubka, tak mi to přijde divný.
Kastle jako taková je ošuntělá, odřená a obušená, ale spíš od toho, že se s tim někdo někam nevešel, přední blatníky určitě měnený byly, ale jsou tam raznice volvo, takže asi ambasáda nešetřila. Kapota při otvírání dře o postředek ohybu plechu před sklem, asi jak to bylo ťuklý na přední levý horní roh nad světlem. Problém je, že to má šíbr a okolo něho je na tapecu střechy mapa evropy. Šíbr jde jen vyklápět, zajet se mu nechce, je to nějak skřížený nebo co. Možná po ráně pěstí ze zhora by šel, ale před panem bazarníkem sem nechtěl nějak moc zkoušet co to udělá. V kufru je místo na pět mrtvejch taliánů, rez nikde a dokonce tam asi ani neteče. Zsdní dveře se zavíraly na jedno buchnutí, přední -hlavně u řidiče- vyžadovaly víc síly. Teda, míň než u feldy.
Co se týče spodního pohledu, jsem ochuzen o dojmy, rampa nikde.
Servo servovalo, jen trochu bzučelo. Ale řekl bych, že to bude tim, že to má rozvalený nedofouklý gumy. Řízení jako takové, zdá se být bez vůlí. Při prupružení nikde nic nepraská, jen všechno vrže od minimálně 6ti měsíčního klidu.
Co se týče brzd, nevím, ale je to všechno dost solidně olezlé tou rezavou mrchou. Ale kapalina ani moc černá není a posilovač nesičel.
Jen sem nepochopil, jak funguje to nitro tlačítko na řadičce. Bazarník říkal, že to je elektrická pětka. Mohl by mi to někdo přiblížit? Jinak řadit šlo pěkně, ale na místě se prd pozná. O testovací jízdu sem se bál říct, protože vyjet s tou almarou by znamenalo přelogistikovat půl bazaru :mrgreen:
Suma sumárum, ta obluda na mě uděla dojem absolutní nezničitelnosti
Za ty peníze, nevim, ale možná asi jo. Jenom, nevíte, jak je s tou eko daní???
@VanThomas: Myslíš, že by jsi sem tam se mnou jel na to podívat? Vim že to neni kráska, ale zvíře to je. Bazarník říkal že tam jsou do šesti. Nevím jak ty, le já zítra už musím do práce, tak bych mohl nejdřív v půl čtvrtý. Když tak kontakt na mně je 608/215164
EDIT: Teď mě tak napadá, sice to nekupuju, ale co taková věc tak vlastně žere? Stačí tomu natural 95? Dá se stim do deseti mimo město a ve městě do dvanácti? Jakej olej se leje do motoru? Co se leje do převodovky a difu?
EDIT2: Jo a ještě sem si vzpomněl, má to ruplý zadní sklo . . . ale drží tam. Vono je dvouvrstvý jako přední?