Moc dík za jakékoliv zkušnosti.
PS: tentokrát mám obyčejnou socku bez niva,takže ani nemusím nakupovat jen ve volvu

Právěže tvrdost. FSD znamená Frequency Selective Damping. Prostě je tam v přepoušťáku element (vrtulka) kterej podle frekvence kmitů auto buď přitvrzuje nebo změkčuje. V praxi to funguje tak, že auto sedí jak přibitý a přitom nepociťuju nějakej sníženej komfort třeba na kostkách a na špatný silnici. Do zatáčky se to nejdřív lehce zhoupne a pak doslova přisaje a jede jak po kolejích. Jak se chová auto se sportovním podvozkem vím, docela dost jsem toho najel se sníženým T4 Transportérem na 18" s červenýma KONI nastavenýma na nejtvrdší. Tohle je úplně jinde. Taky jsem se toho bál, ale fakt vpoho.TKorab píše:Asi jsem trubka nevzdělaná,ale co se na nich samošteluje?? Výška nebo tvrdost? Já totiž nechci udělat z pohodlného houpavého vozidla drkotací žebřiňák..... Dokonce i ta 15ková kola tam chci nechat.. 19ky mám na multivanu a to ja fakt o nervy,další kostitřas už nechci,to ať se radši houpe na starejch vymlácenejch tlumičích)
Místo T4 teď budeme jezdit s T5 se záviťákem H&R a na léto přijde taky na 19". Proti T4 to auto nemá duši, takový bezpohlavní, ani ten pětiválec z toho moc neni slyšet, ale zase jede jako drak...na šestku na 3000 otáček 170, kopec to necítí ani na tu šestku.TKorab píše:Dík za info,tohle vypadá,že bude ono, jo t4 mám sníženou taky a letos z 18 přešel na 19, to jí budu asi po Praze nosit v náručí![]()
Zeptám se ho, pořád u něj mám nedořešenou reklamaci kotoučů, tak by se třeba moh zasnažit. Vzhledem k tomu, jak šlo dolu Euro by ho to nemuselo ani tak bolet....TKorab píše:Teď jen ještě jeden drzej dotaz,nechce mi je tvůj dodavatel poslat za taky tak hezkou cenu?? Záloha nebo dobírka no problem
Zas tak drzej dotaz to neni. Horší mi připadá, když ti to za tu cenu domluvím a ty ani nejsi stavu dát vědět, že je teda nechceš.TKorab píše:Teď jen ještě jeden drzej dotaz,nechce mi je tvůj dodavatel poslat za taky tak hezkou cenu?? Záloha nebo dobírka no problem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé