Co na tu recenzi rikate? Ja mam takovy rozporuplny pocity, slusne receno

Možná měl před tím Volvo 7xx,9xx,proti těmto modelům je ve V70 opravdu méně místa. :?derek píše:no, teda nic moc...málo místa vzadu ???to je fakt, nebo je ten dotyčnej jak těhotnej vorvań ??
Přestaň hloupě krafat a napiš přesná číslamartinopel píše:Možná měl před tím Volvo 7xx,9xx,proti těmto modelům je ve V70 opravdu méně místa. :?derek píše:no, teda nic moc...málo místa vzadu ???to je fakt, nebo je ten dotyčnej jak těhotnej vorvań ??
Lachtan píše:Přestaň hloupě krafat a napiš přesná číslamartinopel píše: Možná měl před tím Volvo 7xx,9xx,proti těmto modelům je ve V70 opravdu méně místa. :?![]()
![]()
![]()
Takhle jsou to pouze kecy o ničem......
Add recenze - nějak jsem nepochopil co tím chtěl autor říct
Mě dodnes upozorňují někteří, že jezdím strašně starými, nemoderními a škaredými auty. Ale vždy jen do doby, než přijedou se svými přibližovadly na servis a dojde na placení. Pak si to vychutnávám se slovy : " Bylo to drahý ? Holt není to Volvo ale jen přibližovadlo, ale hlavně že je moderní, že ?sramcik píše:No, v nové V70 jsem sice nejel, ale co mám chvíli (asi 6 měsíců) toho svojeho Volvika, tak jsem s ní nesmírně spokojený, jezdí dobře, žádné pobouchávání ani jiné příšerné pazvuky. Na cestě sedí jak přibitá ... no prostě nic, vůbec nic, z toho co tam popsal.
Pohle mě se hlavně v tom článku snaží vyzvednout novinku na úkor starších a starých modelů :? Ona každá novinka je automaticky o něco lepší, (vychytanější) a jiná než předchůdce. Což ale není důvod toho nebo ty předchůdce hanit.
I když, jak jsem v práci oznámil, že budu kupivat Volvo, tak mi všichni začali snášet různé motoristické časopisy s články tak strašidelnými, že nebýt pevně rozhodnut, tak jsem ho nevzal.
Naštěstí jsem vydržel a teď si autino nemůžu vynachválit, jak je dobré, a že nic z těch článků nebyla pravda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé