Co na tu recenzi rikate? Ja mam takovy rozporuplny pocity, slusne receno

to je fakt, nebo je ten dotyčnej jak těhotnej vorvań ??
 to je fakt, nebo je ten dotyčnej jak těhotnej vorvań ?? 

Možná měl před tím Volvo 7xx,9xx,proti těmto modelům je ve V70 opravdu méně místa. :?derek píše:no, teda nic moc...málo místa vzadu ???to je fakt, nebo je ten dotyčnej jak těhotnej vorvań ??

Přestaň hloupě krafat a napiš přesná číslamartinopel píše:Možná měl před tím Volvo 7xx,9xx,proti těmto modelům je ve V70 opravdu méně místa. :?derek píše:no, teda nic moc...málo místa vzadu ???to je fakt, nebo je ten dotyčnej jak těhotnej vorvań ??

Lachtan píše:Přestaň hloupě krafat a napiš přesná číslamartinopel píše: Možná měl před tím Volvo 7xx,9xx,proti těmto modelům je ve V70 opravdu méně místa. :?

Takhle jsou to pouze kecy o ničem......
Add recenze - nějak jsem nepochopil co tím chtěl autor říct

Mě dodnes upozorňují někteří, že jezdím strašně starými, nemoderními a škaredými auty. Ale vždy jen do doby, než přijedou se svými přibližovadly na servis a dojde na placení. Pak si to vychutnávám se slovy : " Bylo to drahý ? Holt není to Volvo ale jen přibližovadlo, ale hlavně že je moderní, že ?sramcik píše:No, v nové V70 jsem sice nejel, ale co mám chvíli (asi 6 měsíců) toho svojeho Volvika, tak jsem s ní nesmírně spokojený, jezdí dobře, žádné pobouchávání ani jiné příšerné pazvuky. Na cestě sedí jak přibitá ... no prostě nic, vůbec nic, z toho co tam popsal.
Pohle mě se hlavně v tom článku snaží vyzvednout novinku na úkor starších a starých modelů :? Ona každá novinka je automaticky o něco lepší, (vychytanější) a jiná než předchůdce. Což ale není důvod toho nebo ty předchůdce hanit.
I když, jak jsem v práci oznámil, že budu kupivat Volvo, tak mi všichni začali snášet různé motoristické časopisy s články tak strašidelnými, že nebýt pevně rozhodnut, tak jsem ho nevzal.
Naštěstí jsem vydržel a teď si autino nemůžu vynachválit, jak je dobré, a že nic z těch článků nebyla pravda.
Uživatelé procházející toto fórum: jancho