Ještě to asi budu muset utáhnout klíčem, myslím, že je tam taková možnost, není-liž pravda

To by bylo v Lampárně, ne? Sem patří cituji "Hádky a jiné nesmysly"yoby píše:Možná proto že to bylo myšleno jako žertovný příspěvek
Třebas počítá s tím,že se to zvrhne.Jarda S40 píše:To by bylo v Lampárně, ne? Sem patří cituji "Hádky a jiné nesmysly"yoby píše:Možná proto že to bylo myšleno jako žertovný příspěvekJako hádka mi to nepřijde, jako nesmysl taky ne. Ale třeba nám to vysvětlí.
Jsem to dal do žumpy preventivně.wickey píše:kterej dobrak tohle dal do zumpy??? :?: :?: :?: :!:
A když se v tom budu rýpat, radši v rukavicích? Kopne mě to, nekopne?Jarda S40 píše:Milý Stáňo, utáhni, ale spíše rozeber, vyčisti a pak utáhni. Zkontroluj aby vše pevně sedělo a mělo pevnej dotek, popřípadě mázni trochu vazelínkou. Tekou tam velké proudy a mohl by z toho bejt popřípadě i požár.
P.S. Nechápu proč jsi to dal do žumpy???
...a ještě k tomu =Jarda S40 píše:nekopne, je to jen 12V a...
Jo nekopne, ale jestli miluješ Stáňo netradiční praktiky, tak doporučuji na prsty u nohou a rukou nasadit fajfky od svíček a ať ti někdo zastartujeLachtan píše:...a ještě k tomu =Jarda S40 píše:nekopne, je to jen 12V a...
Nepleteš si to? My jsme se na vojně učili, že se to má při výslechu připínat na jiné orgány než končetiny. Ale to byla Varšavská smlouva, možná že NATO má jiné předpisy.LukášM píše:Jo nekopne, ale jestli miluješ Stáňo netradiční praktiky, tak doporučuji na prsty u nohou a rukou nasadit fajfky od svíček a ať ti někdo zastartuje:mrgreen: :mrgreen:
Doby se mění Jardo a tebou popsanou praktiku jsem zkusil jen jednouJarda S40 píše:Nepleteš si to? My jsme se na vojně učili, že se to má při výslechu připínat na jiné orgány než končetiny. Ale to byla Varšavská smlouva, možná že NATO má jiné předpisy.LukášM píše:Jo nekopne, ale jestli miluješ Stáňo netradiční praktiky, tak doporučuji na prsty u nohou a rukou nasadit fajfky od svíček a ať ti někdo zastartuje:mrgreen: :mrgreen:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé