1) jde vyměnit palubka v 740 za 940? V čem je/jsou případné háčky? ( topení, zkosení čelního okna apod. )
2) Lze taměnit tapecírunky dveří na 740 za 940? Jsou stejné? ( to je pro mne důležité

3) Středový tunel?
Tazatel asi myslel vymenu kompletnej pristrojovky. Tiez by bolo treba preverit ci sedi elektrika. Novsie sedmy a deviny mali uplne ine koncovky konektorov...Drtic píše:No ja bych rekl, ze predevsim starsi sedmy mely jine ovladani topeni horizonatlnimi tahly, oproti otocnym potakum v devitkach a pozdejsich sedmach. Palubka by taky nemusela sedet, pac ve starsich sedmach byl tachometr obdelnikovej a v devitkach a pozdejsich sedmach zase se zkosenejma hornima hranama....
Amn píše:Otázka pro všechny znalce![]()
1) jde vyměnit palubka v 740 za 940? V čem je/jsou případné háčky? ( topení, zkosení čelního okna apod. )
2) Lze taměnit tapecírunky dveří na 740 za 940? Jsou stejné? ( to je pro mne důležité)
3) Středový tunel?
To zrovna riesim a je tu "maly" problem. Zohnal so si sedacky zo 760ky r.v. cca 1990, a vsetko sedi az na jeden srob. Moje povodne sedacky maju na kolajnicke pri dverach, na jej konci, blizsie k palubke, na cape umiestneny L profil. Tento profil je akoby nadpojenim kolajnicky a staca sa smerom k podlahe. Takze srob ktorym sa ma prisluchajuci roh sedacky montovat, nesmeruje kolmo do podlahy (aj ked diera tam na to je) ale jes nou rovnobezny. Pre nazornost prikladam foto. Teda predpokladam ze sedacky z novych sediem budu rovnake ako na 9xx...Amn píše:Děkuji všem za pomoc, výborně![]()
![]()
Ještě poslední otázka - sedačky přední + zadní ( sedan na sedan )?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé