Jakákoliv výmluva bude znít blbě, ale fakt tam normálně nelezu. Hledal jsem něco uplně jinýho a tohle na mě vyskočillo.

Nevím jestli chodí, ale není úplně neznámej ve volvokomunitě3m3 píše:Ten sem snad nechodi
Pro Ty co takto parkují blokují provoz bych udělal záchytné parkoviště na druhé straně republikyUrvanej píše:Jsem asi svině, ale pokud to tam nedal pod nátlakem třeba pistole u hlavy nebo infarktu, tak doufám, že to měl drahý.
Kdo ještě ne tak mu pošlu kilo.Martas píše: Je jasný že jel přes plnou a ostrůvek
To jo,měl toho zkurveného motorkáře přejet a ještě ho kopnout do hlavy! Z podobnými zmrdy na motorkách se setkávám celkem pravidelně a zabírají celou silnici úplně zbytečně.Martas píše:Tak to je fakt buzna v te XC90 . Je jasný že jel přes plnou a ostrůvek
Tak to je teda masakr. Si delas prdel, ne? Ten dement ho predjizdi pres plnou, pres ostruvek, jede rychleji nez je povoleno a ty ho tu obhajujes? To neni o tom, kdo kdy jel nebo nejel pres plnou nebo kolik udelal vedome prestupku. To je o tom, ze ja na tomto konkretnim videu vidim jen jednoho kretena, kterej ma maslo na hlavne v te dane situaci.martinopel píše:To jo,měl toho zkurveného motorkáře přejet a ještě ho kopnout do hlavy! Z podobnými zmrdy na motorkách se setkávám celkem pravidelně a zabírají celou silnici úplně zbytečně.Martas píše:Tak to je fakt buzna v te XC90 . Je jasný že jel přes plnou a ostrůvek
Ano,v tomto s Tebou naprosto souhlasím, a jednoznačně zde řidič Volva pochybil. Ale to co následuje ze strany motorkáře je holá demence a to se na mne zlob jak chceš.Krasty píše: Tak to je teda masakr. Si delas prdel, ne? Ten dement ho predjizdi pres plnou, pres ostruvek, jede rychleji nez je povoleno a ty ho tu obhajujes?
Ejdou Rotacak píše:hele, taky mi vadí žiletkáři, co jedou v peletonu 50km/h, myslej si jak nejsou rychlý, přitom stejně brzdí provoz. Vadí mi cyklovýletníci, kteří jedou rychlostí 15km/h alespoň dva vedle sebe a když je objíždíš, div ti na pozdrav neukážou prostředníček.......ale 95% motorkářů mi na silnicích nevadí - jestli to u těch karambolů totiž pak někdo odsere, je to ten motorkář.......bezohlednýmu blbečkovi v SUV nic nehrozí.
Možná sem divnej, ale nevadí mi ani kluci na silnicích, co mě občas předjedou na dálnici ve 250km+, jsou míň nebezpeční než velké množství "slušných a spořádaných " řidičů aut, co v kritickym okamžiku ztuhnou a neudělají NIC..... jen strnule čumí před sebe a povolej řitní svěrač...
Jirko, třeba Vyškov - Zlín. Tam skoro nikdo nejezdí. A kolikrát to jde opravdu i na té jedničce. Je to sice na chvilku, ale jde to.python.p píše:By mě zajímalo, kde je u nás úsek dálnice, kde se dá bezpečně takhle letět... Všude samej idiot a samej podělanej polák.
D3 Tábor - Veselí n. Luž - kamionů minimum, místní jezdí po starej a motá se tam jen pár cajzlů z Prahépython.p píše:By mě zajímalo, kde je u nás úsek dálnice, kde se dá bezpečně takhle letět... Všude samej idiot a samej podělanej polák.
Ostrava-Olomouc se 300+ dápython.p píše:By mě zajímalo, kde je u nás úsek dálnice, kde se dá bezpečně takhle letět... Všude samej idiot a samej podělanej polák.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé