Přidáno za 5 minut 9 sekund:
Jj dík sem příspěvek přehlédl. Rozměrově ti to sedělo a kvalita pohledově?melcz píše: 19 čer 2024 13:57 Já na svou S60 dával SKF, ale ještě nemám tolik najeto, abych dal reference. Měnil jsem kvůli vibracím.
Jj dík sem příspěvek přehlédl. Rozměrově ti to sedělo a kvalita pohledově?melcz píše: 19 čer 2024 13:57 Já na svou S60 dával SKF, ale ještě nemám tolik najeto, abych dal reference. Měnil jsem kvůli vibracím.
Zkusím ten šroub 12,9 pevnost ,ale vůle na žiletku tam není. Prakticky žádnou vůli nikde nemám a vše vypadá opticky i s montpákou pěkně. S žiletkou pracuješ předpokládám v origo stavu - sem si říkal kdybych ji vyžíhal tak by byla lépe tvarovatelná,ale to by zase ztratila tvrdost.ksw píše: 25 čer 2024 23:10 no, neříkám, že nemáš pravdu, nicméně pokud bychom chtěli bezchybný chod, tak koupit jedině novou poloosu a náboj k tomu a hlavně originál, kde budou do sebe zapadající části vymezeny na tisícinu, jelikož chceme nějaké kačky ušetřit, tak jak jsem psal výše
vysokopevnostní šroub a vůli na stávajícím spojení řešit vložením pásků (nutno vyzkoušet tloušťku)
Já to takto dříve řešil a zadařilo se, ba naopak z aftermarketu mi chodily součástky i s vůli 0,1 mm a tam jsem si vypomáhal silou žiletky a šlo to.
https://eichlercompany.cz/wp-content/uploads/2021/10/Pasy_a_planzety.pdf
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé