Přidáno za 5 minut 9 sekund:
Jj dík sem příspěvek přehlédl. Rozměrově ti to sedělo a kvalita pohledově?melcz píše: 19 čer 2024 13:57 Já na svou S60 dával SKF, ale ještě nemám tolik najeto, abych dal reference. Měnil jsem kvůli vibracím.
Jj dík sem příspěvek přehlédl. Rozměrově ti to sedělo a kvalita pohledově?melcz píše: 19 čer 2024 13:57 Já na svou S60 dával SKF, ale ještě nemám tolik najeto, abych dal reference. Měnil jsem kvůli vibracím.
x 1
x 1
x 1Zkusím ten šroub 12,9 pevnost ,ale vůle na žiletku tam není. Prakticky žádnou vůli nikde nemám a vše vypadá opticky i s montpákou pěkně. S žiletkou pracuješ předpokládám v origo stavu - sem si říkal kdybych ji vyžíhal tak by byla lépe tvarovatelná,ale to by zase ztratila tvrdost.ksw píše: 25 čer 2024 23:10 no, neříkám, že nemáš pravdu, nicméně pokud bychom chtěli bezchybný chod, tak koupit jedině novou poloosu a náboj k tomu a hlavně originál, kde budou do sebe zapadající části vymezeny na tisícinu, jelikož chceme nějaké kačky ušetřit, tak jak jsem psal výše
vysokopevnostní šroub a vůli na stávajícím spojení řešit vložením pásků (nutno vyzkoušet tloušťku)
Já to takto dříve řešil a zadařilo se, ba naopak z aftermarketu mi chodily součástky i s vůli 0,1 mm a tam jsem si vypomáhal silou žiletky a šlo to.
https://eichlercompany.cz/wp-content/uploads/2021/10/Pasy_a_planzety.pdf
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]