Hezká práce

Ďakujem
kubas93 píše: 08 bře 2021 12:10 Parádní projekt!
Můžu se zeptat, kde jsi splašil ten J-Spec? Chtěl bych ho na V70, ale nemůžu se k němu dostat.
Předem díky, ať to jezdí!![]()
Ejdou Rotacak píše: 08 bře 2021 12:13 ne, prosím to nedělej. U nevýkonných chrochtů je to strašnej tuzingpamatuješ na hrací kostky na zpětném zrcátku?
Ja tiež nechápem :/kubas93 píše: 09 bře 2021 07:01 Díky za odpověď!
Tušil jsem, že bude třeba známých. Nechápu proč neposílají i mimo skandinávii![]()
ďakujem veľmi pekne, audioprojekt čo sa týka tých dverí už je hotový ale nejde ešte do auta až v apríli to tu dám aj videá aj fotky neboj. A čo sa týka subwoofra, lithiovej batérie a alternátora to je otázka peňazí momentálne.PINĎABC píše: 09 bře 2021 11:10 seš moc šikovný a fandím tiZároveň se těším na další obrázky s audio projektu.
nechápu ty hejtovací komentáře kolem úprav, ať si každý dělá na svém autě co uzná za vhodné pokud to neohrožuje okolí a je to legální. tohle bych si na auto nedal, to si to auto nezaslouží a podobně, je fakt trapné kolegové! I když se zdráhám, vás v téhle nejapné frašce, nazývat kolegy
Kluka to baví a to je hlavní.
Ano Jirka má pravdu, nejdem z toho robiť športiaka ani sa približovať jeho jazdným vlastnostiam, športový podvozok tam išiel čisto len kvoli zníženiu a vizuálnej stránke aj keď je pravda, že keď je to ťažisko auta tak dole nespráva sa to úplne najhoršie.jirkaTDI píše: 09 bře 2021 11:53 Ejdou, tady ale nejde o to, aby to vypadalo jako závoďák, ale nízký podvozek je čistě o stylingu. Hodně to jede v Japonsku, stačí dát do googlu třeba "Japan VIP style", tam ty snížené limuzíny jdou občas i do absurdna, co se týče snížení, kol a negativních odklonů![]()
Ďakujem veľmi pekne, tak dávam tu hlavne fotky a materiály ale ak ťa niečo fakt podrobne do detailu zaujíma kľudne tu napíš a buď do správy alebo kludne aj tu v topicu ti všetko rozpíšem aby si všetko pochopil.Urvanej píše: 09 bře 2021 15:06 Oceňuju provedení, i množství práce, který na tom dělášRozhodně to neni tuctová S80.
Ale já sem držka, já bych ocenil trochu víc "howto" než jen fotky. I když teda odkazy na použitý materiál vítám, aspoň člověk ví, co kdo použije a co případně vzít, aniž by musel dlouze hledat.![]()
Áno tvoj názor si vyjadril na fb ale ja som ho plne akceptoval lebo to bola kritika, že sa ti ten princíp zadnej nápravy nepáči čo ja plne rešpektujem pretože to nie je každého šálka kávy a nie je to pre každého. A vyjadril si svoj názor slušne a nie narážkami a hate-om ako Ejdou.Chase píše: 09 bře 2021 21:42 Osobně se mi to nelíbí a už jsem Oliverovi svůj názor na auto řekl, obzvlášť pak na to, že vzadu jsou úplně vyhozené pružiny a auto tak sedí na dorazech.
Každopádně Ejdou už by se ve své velkohubosti mohl trochu zklidnit s použitím blicích smajlíků a neustálým si dokazováním, kdo tady má větší přirození. To, že se mi to nelíbí se dá říct i normálně... Na druhou stranu tohle Ejdou nezvládá obecně, takže čemu se divit, že?
Btw: Olivere, když požádáš moderátory, tak ti ten plevel tady pročistí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé