ked je rec o Rku - kolko stoji sada tlmicou pre FourC?Ing.Magor píše:Nepovažuju ho za vážnou závadu, investice cca 5000,- po 140tis. km do AWD mi nepřijde velkáwickey píše:pokud nepovazujes strhlej tisichran za zavadu, tak nevim no

ked je rec o Rku - kolko stoji sada tlmicou pre FourC?Ing.Magor píše:Nepovažuju ho za vážnou závadu, investice cca 5000,- po 140tis. km do AWD mi nepřijde velkáwickey píše:pokud nepovazujes strhlej tisichran za zavadu, tak nevim no
Jeden tlumič už se dá sehnat okolo 6000,- ale chce to hledat a hledat a hledatMarekV píše:
ked je rec o Rku - kolko stoji sada tlmicou pre FourC?Som sa to snazil najst ale nejako som nasiel ... nic
jako novy? to neni az take strasne, som cakal nieco dost drahsieho (tym netvrdim, ze je to lacne)Ing.Magor píše:Jeden tlumič už se dá sehnat okolo 6000,- ale chce to hledat a hledat a hledatMarekV píše:
ked je rec o Rku - kolko stoji sada tlmicou pre FourC?Som sa to snazil najst ale nejako som nasiel ... nic
Tak jestli se ti to zdá málo, tak na autokelly je maj za cca 14000,- kusMarekV píše:jako novy? to neni az take strasne, som cakal nieco dost drahsieho (tym netvrdim, ze je to lacne)Ing.Magor píše: Jeden tlumič už se dá sehnat okolo 6000,- ale chce to hledat a hledat a hledat
... a aby to bolo zaujimave tak FourC nie je to iste ako FourC u modelu RIng.Magor píše:Tak jestli se ti to zdá málo, tak na autokelly je maj za cca 14000,- kus
A já nedám pokoj a nedám pokoj dokud mi někdo neukáže tlumič a fakturuIng.Magor píše:Jeden tlumič už se dá sehnat okolo 6000,- ale chce to hledat a hledat a hledatMarekV píše:
Až mi tlumiče odejdou do věčných lovišť, tak tě tu faktru za nový donutim snístLukaso píše:
A já nedám pokoj a nedám pokoj dokud mi někdo neukáže tlumič a fakturu![]()
![]()
za to mám ověřené že za výměnu 4 tlumičů se vším všudy ( práce, uložení, serepetičky ) se dá vejít do 55 - 60 tisíctaké se sháněním všude možně
Řekl bych že S60.daawid píše:chci se zeptat všech, protože sám nějak nevím:
co bych si měl koupit - C70 nebo S60 když: jezdím 90% času po Praze, mám rád pohodlí a primární je pro mě prostě v pohodě jezdit (kromě běžnýho servisu už nic kolem auta neřešit - prostě bezproblémovej provoz). nejsem žádnej závodník, spíš krajinkář
rád se cítím v autě dobře (bezpečně, pohodlně, odpočinutě).
který z těch dvou aut by těmto požadavkům vyhovělo více?
nedostaneš se přes 10 litrů?točí se ti vůbec turbo?masterfosna píše:mám T5 a musím říct, že hodně v poho..., jezdím dálky i město půl na půl a nedostanu se přes 10litrů benzínu na 100km, najeto 250tis. km a když dodržím interval výměny oleje po 10tis. km, tak nemusím ani průběžně doplňovat, ztrácí se jen voda a v poslední době problém se zapalováním, čeká mě výměna zapalovacích modulů - hypotéka to vyřeší
Ehm
tj, jako ta predna maska ak odmyslis mracitka je este celkom "ok" ale ten zadok je humusdali píše:Ehm... no důležitý je, že se to majiteli takhle líbí.
já bych tu C70ku bral i s tou 2.4, to 170koňový turbo mi už přijde moc málo na takový auto.eLzyx píše:hele ... a co se na T5 vyprdnout, koupit levnější a hlavně rozšířenejší 2.4T a tu přebastlit na "skoro"T5(jen jiným SW se dostaneš teoreticky nad T5. Prej umí 252PS 410Nm - otázkou je jestli BSR nekecá)
btw objevila se jedna hezká T5tka http://www.tipcars.com/volvo-s60-t5-23-4622816.html
...nebo 2,5T... oproti tej při normálních rychlostech T5 prakticky ztrácí smysl:eLzyx píše:hele ... a co se na T5 vyprdnout, koupit levnější a hlavně rozšířenejší 2.4T
Uživatelé procházející toto fórum: 0ndro