Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Jde to vidět, že tam teď nejsou comety, ale při převážení tam byly
Dokonce mam pocit, že tam byla i origo světla a teď už jsou tam jiná. Ale to už si fakt cucám z prstu a pamatuju si prd, jen vim, že tomu druhýmu jako z oka vypadla...
Tak ať pěkně slouží!
podznacniky s napisem neee.. hosi neprznete umelecky dilo
PS: prave kola pro saffrona jsou Comety, ale zasveceni vedi, ze vizualne nejpravejsi jsou Titany.. hehe
tak vam tech zlataku v CR hezky pribyva! Pamatuji casy kdy byli presne "dva" z ceho jsem vam jeden cmajznul na 8 let na vychod... ale uz jsem jej taky vratil, vsak von se jednou urcite ukaze.. PS: bude to ten bez hagusu na strese..
st_Andy píše:podznacniky s napisem neee.. hosi neprznete umelecky dilo
PS: prave kola pro saffrona jsou Comety, ale zasveceni vedi, ze vizualne nejpravejsi jsou Titany.. hehe
tak vam tech zlataku v CR hezky pribyva! Pamatuji casy kdy byli presne "dva" z ceho jsem vam jeden cmajznul na 8 let na vychod... ale uz jsem jej taky vratil, vsak von se jednou urcite ukaze.. PS: bude to ten bez hagusu na strese..
U nas momentalne takto..
Ja se z tech odysseusu zblaznim..podle me nejkrasnejsi kola na Volvu...
lopatky turbinky nepusti, je to odkaz na Perfa ci Comets ale uz to neni ta kvalita jako kdysi, delaji se puchyre a loupe se lak a to kola nemaj ani 8 let, silne uvazuju ze je hodim do antracitoveho dipu ale komplet
st_Andy píše:lopatky turbinky nepusti, je to odkaz na Perfa ci Comets ale uz to neni ta kvalita jako kdysi, delaji se puchyre a loupe se lak a to kola nemaj ani 8 let, silne uvazuju ze je hodim do antracitoveho dipu ale komplet
Tak volvo dostalo úplně nové nárazníky. Jak přední tak zadní včetně lišt (pouze přední horní zůstala).
Velké dík patří Sven Car Ostrava (teď už jen tu kapotu a auto bude jak kdyby zrovna vyjelo z fabriky)
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
No, když jsem jel do Bulharska cca před deseti lety, byl úsek s tunely v Srbsku tím nejhorším na celé cestě. Tunely úzké, samá díra v silnici, hustý provoz a zmatek. Jestli to jsou ty samé tunely, tak již vypadají kultivovaně. A koukal jsem nedávno na mapu a v Bulharsku celkem pohnuli s dálnicemi a dá se po dálnici dojet ze Sofie až do Burgasu.
_________________ Karkulka V60 CC T5 AWD MY 2018, POLESTAR
Již jsem se rozloučil s V40 2.0TE85, Padík - V50 T5 AWD +BSR+IPD HD TCV
Karle tys do dal pres Transfagara? Tak to musel byt zazitek, parada.. Vsechno v poho? Nenechals tam napravy? Klidne se rozpis.. Kluky z Top Gear si nepotkal?