(Kurna to me mrzi, ze me rady nebyly dosti ku prospechu

Hajcus píše:Podavaci cerpadlo mas na mysli cerpadlo nafty u nadrze???
(Kurna to me mrzi, ze me rady nebyly dosti ku prospechubuf je proste ohavna alchymie! Omlouvam se Ti.)
V tomhle případě potřebuje bufík generálku.raolsa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holt to není na to aby se to pouštělo na místě. V tomhle případě by to chtělo prodloužit výfukovou hadici bufa až někam pod podlahu.
co termostat? i bez bufíka to topí poměrně rychle a dostOrlane píše:Zdravím Volvo veterány. Myšleno starý machry. Já jsem téměř Volvo"panic" a majitelem Volva jsem se stal omylem, tak jsem rád, že jsem na vás narazil. Auto přivezeno 23.12.2011 a teď zjišťuju, že to málo topí. Je prosím vás normální, že se v tyhle zimě ručička ukazující teplotu, posune max na druhý dílek? nejsou tam číselné hodnoty, ale z celýho rozsahu vč. červený zóny se ručička posuna max. do první čtvrtiny a to i po ujetí 50 km. Bufika to nemá (si myslím:), takže jestli to (ne)topení není taky ovlivněno tím neohříváním...
Díky předem za info.
trantik píše:Zdarec .. mam problem s bufikem venku -20 a v autě takybrrr... poslední dobou dost kouřil ale topil normalne, dnes uz nesepnul nevíte prosím cím by to mohlo byt? rozebrat ci ne nebo svícka nevim fakt vubec, mam volvo xc90 2005...
A proč by to nemělo být možné, mohli bejt problémy i dřív. Některej člověk vydrží do devadesáti a jinej to nerozchodí už ve dvaceti.trantik píše:Je vubec možné, že už po 120tkm je problém s bufíkem? u předešleho vozu, ford galaxy jsem bufíka řešil poprvé při 200tkm... ? a to jsem jen měnil svíčku
A životnost bufíku se udává v počtu najetých kilometrů auta? Logicky - NE.trantik píše:Je vubec možné, že už po 120tkm je problém s bufíkem? u předešleho vozu, ford galaxy jsem bufíka řešil poprvé při 200tkm... ? a to jsem jen měnil svíčku
Je to napsaný na deklu nebo v manuálu. http://www.volvodirect.cz/manualy/XC90_2005_uzi_vnitrek.pdf str.170trantik píše:prosim nevite nekdo jaka je pojistka na topeni u xc90?
Ono je taky možné,že ta tvoje xc90-tka má dávno 200t.za sebou.Takže bych to auto nepodceňoval.Teda pokud jsi ji nekupoval novou nebo zánovní.trantik píše:Je vubec možné, že už po 120tkm je problém s bufíkem? u předešleho vozu, ford galaxy jsem bufíka řešil poprvé při 200tkm... ? a to jsem jen měnil svíčku
original diagnostiku, vzdy a navsetko. usetris cas a aj peniaze.trantik píše:a na to načtení chyb musim do autorizaku nebo staci kelly servis ? diky .)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé