Jarní sraz Volvoklubu ČR 2026 - Kletečná - 19. - 21. června 2026 - seznam účastníků/ceník ubytování

Oficiální vícedenní srazy pořádané klubem
  • Autor
  • Zpráva
Warcz
Vůz: V70 II 2,5T AWD AT

Jarní sraz Volvoklubu ČR 2026 - Kletečná - 19. - 21. června 2026 - seznam účastníků/ceník ubytování

Příspěvek od Warcz »

Za mě super sraz. Jasně počasí se neporučí, ale ten mix je fakt super. Kde začít.

Děti: Ono se to nezná, ale pokud necháte děti doma, tak ten víkend je politicky komplikovaný :-) Zvláště v červnu je teplo a už jsou skoro dovolené. Mladej ale o Volvosrazu básnil 2 měsíce dopředu. Věděli o tom i učitelky ve škole :-)
Skákací hrad, malování nebo RC autíčka. Navíc když na sraz dojede více dětí, tak si mohou pohrát spolu a zase to má jinou atmosféru. Vím, že Kuba tam občas zlobil, za to se omlouvám. Snad nevznikla žádná škoda.

AVdíly: Jsme taky děti a jejich program nemá chybu. Kde jinde si můžete projet s autem po polu a netrnout, že trefíte nějakou díru, nebo si zadriftovat na 3kolce. Hrozně mě mrzí, že jsem nestihnul udělat video dronem, ale jízdy a program super.

Volvo Car Česká republika: Testovací jízdy za mě výborné doplnění. Testoval jsem obě elektroauta a i kdyby to byla jenom statická ukázka, že si tam člověk sedne a 30 minut bude proklikávat nastavení tak je to fajn.

customxc.eu: Takhle si představuju prezentaci na srazu. Výrobky k dispozici, že si je člověk může proklikat, podívat se jak to funguje.

Je toho ještě hromada dalšího, ale obecně určitě povedený sraz a hrozně se mi líbí, že jdete cestou rozmanitosti a každý si tam najde svoje.

Zpět na „Srazy připravované klubem“