Děti: Ono se to nezná, ale pokud necháte děti doma, tak ten víkend je politicky komplikovaný
Skákací hrad, malování nebo RC autíčka. Navíc když na sraz dojede více dětí, tak si mohou pohrát spolu a zase to má jinou atmosféru. Vím, že Kuba tam občas zlobil, za to se omlouvám. Snad nevznikla žádná škoda.
AVdíly: Jsme taky děti a jejich program nemá chybu. Kde jinde si můžete projet s autem po polu a netrnout, že trefíte nějakou díru, nebo si zadriftovat na 3kolce. Hrozně mě mrzí, že jsem nestihnul udělat video dronem, ale jízdy a program super.
Volvo Car Česká republika: Testovací jízdy za mě výborné doplnění. Testoval jsem obě elektroauta a i kdyby to byla jenom statická ukázka, že si tam člověk sedne a 30 minut bude proklikávat nastavení tak je to fajn.
customxc.eu: Takhle si představuju prezentaci na srazu. Výrobky k dispozici, že si je člověk může proklikat, podívat se jak to funguje.
Je toho ještě hromada dalšího, ale obecně určitě povedený sraz a hrozně se mi líbí, že jdete cestou rozmanitosti a každý si tam najde svoje.