Jarní sraz Volvoklubu ČR 2026 - Kletečná - 19. - 21. června 2026 - seznam účastníků/ceník ubytování

Oficiální vícedenní srazy pořádané klubem
  • Autor
  • Zpráva
Warcz
Vůz: V70 II 2,5T AWD AT

Jarní sraz Volvoklubu ČR 2026 - Kletečná - 19. - 21. června 2026 - seznam účastníků/ceník ubytování

Příspěvek od Warcz »

Za mě super sraz. Jasně počasí se neporučí, ale ten mix je fakt super. Kde začít.

Děti: Ono se to nezná, ale pokud necháte děti doma, tak ten víkend je politicky komplikovaný :-) Zvláště v červnu je teplo a už jsou skoro dovolené. Mladej ale o Volvosrazu básnil 2 měsíce dopředu. Věděli o tom i učitelky ve škole :-)
Skákací hrad, malování nebo RC autíčka. Navíc když na sraz dojede více dětí, tak si mohou pohrát spolu a zase to má jinou atmosféru. Vím, že Kuba tam občas zlobil, za to se omlouvám. Snad nevznikla žádná škoda.

AVdíly: Jsme taky děti a jejich program nemá chybu. Kde jinde si můžete projet s autem po polu a netrnout, že trefíte nějakou díru, nebo si zadriftovat na 3kolce. Hrozně mě mrzí, že jsem nestihnul udělat video dronem, ale jízdy a program super.

Volvo Car Česká republika: Testovací jízdy za mě výborné doplnění. Testoval jsem obě elektroauta a i kdyby to byla jenom statická ukázka, že si tam člověk sedne a 30 minut bude proklikávat nastavení tak je to fajn.

customxc.eu: Takhle si představuju prezentaci na srazu. Výrobky k dispozici, že si je člověk může proklikat, podívat se jak to funguje.

Je toho ještě hromada dalšího, ale obecně určitě povedený sraz a hrozně se mi líbí, že jdete cestou rozmanitosti a každý si tam najde svoje.

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Sice jsme s holkama dorazili jen na sobotu, ale i tak jsem stihl dosytosti pokecat se známými a novými tvářemi. Děcka se také vyřádila. AVdíly zábava luxus, každý rok o Level výše. Takže za ceny moc děkuji a Emča má radost také z tomboly.
Závěrem těsně před odjezdem jsem se cca o 3-5min zdržel proti Smiczemu, což nás možná zachránilo od většího průseru, protože mezi námi spadl přes silnici strom. Petr ještě projel, my už nee. Takže opět se mi potvrdilo, že spěch je k ničemu. Co je 30min zdržení, proti zdraví atd.
Zde něco málo z fotek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Další
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „Srazy připravované klubem“