Zapíjím novej přírůstek - Modřinu.
Nabízela by se JW Blue label, ale to až moc hogo fogo, tak jsem zvolil 15 letou Green label.
Blue label otevřu, až dodělám všechny moje Volva.
Když už je dneska ten Mezinárodní Den Žízně, tak jsem otevřel můj oblíbený Talisker.
Pokud někdo vidí v pozadí kolo, tak ano. Začal jsem přípravu na sezonu.
Danniel74 píše:Naprosto nejlepší kombinace v obýváku: velká televize, dobrá muzika, kolo a luxusní pití.
Přeji krásný, plodný večer.
p.s.: repro je B&W???
Bedny si stavím sám.
Tohle je taková nouzovka, stavebnice VMA, kterou brzo vyměním za něco lepšího.
Jináč k dokonalosti mi tam ještě chybí nějaký krásný Volvo.
Navrhnul jsem manželce, že bychom mohli při rekonstrukci baráku udělat jedno parkovací místo v obýváku, nebo alespoň prosklenou stěnu do garáže, ale zatím neúspěšně...
V dnešní mírně slavnostní den jsem opět vytáhnul mou oblíbenou skotskou Green Label a protože nemám rád prázdný místo v regále, tak mám další 2 přírůstky na vyplnění mezery.
Jako odměnu za dokončení akce "Habr", jsem si otevřel výjimečnou whisky. 10 letou Port Charlotte single malt. Nejspíš to nejlepší, co jsem zatím pil. Ostrá a zároveň jemná, lehce nakouřená. Je v ní cítit slad, dub a moře. Takhle chutná Islay.
Nemám kvalitní foto, ale dnes jsem pil kámošovo domáci pivko a je to úplně jiná liga, než to co se kupuje...
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Delší dobu jsem nic novýho nepřidal a protože jsme tenhle tejden strávili na Svachovce a událo se toho hodně, tak přihodím pár fotek.
Tak předně jsem konečně ochutnal single malt pálenku (ještě ne whisky, protože ta musí bejt minimálně 3 letá), ve stáří 1 a 2 roky. Jsem členem místního Old Well whisky klubu a pár lahví mám ve sklepě, ale je to limitka, tak mi bylo líto je ochutnat. Letos na podzim bude první whisky a už se moc těším.
Dál jsme ochutnali v podstatě všechno z produkce místního lihovaru a že toho není málo.
Musím říct, že všechno je kvalitní a výborný. Nejvíc mě tedy překvapil jejich tuzemák.
Při vyslovení slova tuzemák se mi rolujou fusekle a slejzaj nehty, ale tenhle si kvalitou nezadá s nejlepšími rumy z Karibiku. Dále jsme "ochutnali" v podstatě vše z nabídky místního pivovaru Glokner.
Prostě bylo toho hodně a stálo to za to.