Mám to na letních. Tak se modlím ať už nesněží!

vítej. ale zabloudil jsi do špatné sekce, musíš o model výšbassy píše:Zdravím,
tak zítra si dovezu novou hračku.
Je to V70 2,4 (136 kw) D5 AWD, cca. 170 tis, černá metalíza, 2008/2009 a je to ital. Tak bez vyhřívání sed. Výbava jinak summum. Už se těším![]()
Mám otázku, je tam instalovaná němčina, nevíte kolik stojí přehrátí na češtinu?
Díky
vlastně o dvahayney píše:vítej. ale zabloudil jsi do špatné sekce, musíš o model výšbassy píše:Zdravím,
tak zítra si dovezu novou hračku.
Je to V70 2,4 (136 kw) D5 AWD, cca. 170 tis, černá metalíza, 2008/2009 a je to ital. Tak bez vyhřívání sed. Výbava jinak summum. Už se těším![]()
Mám otázku, je tam instalovaná němčina, nevíte kolik stojí přehrátí na češtinu?
Díky
zdar, tahle konkrétně je tam min. přes rok, může to být a nemusí být past, kdoví proč tam tak dlouho je, třeba jen proto, že pánové drží cenu hodně vysoko, výbava sice slušná, nicméně pokud bych se měl orientovat podle opěrky, tak těch kilometrů tam je min. půl mega... já mám najeto přes 340 tis a loketka je jak nová, tak měl někdo buď prasácky agresivní pot nebo nevím..tomasjavorsky píše:Ahoj,
tak po "kratší" přestávce jsem se znovu opřel do nákupu V70. Nemívám na to moc času, od pondělí do pátku jsem totiž mimo domov.
Na jaře jsem omrknul asi 10 kousků, ale žádnej mě nenadchnul. Většinou byly dobitý, v CZ bazarech ukroucený kilometry a v Německu jsem navíc na mě bazarníci z Turecka nepůsobili extra důvěryhodně.
Ještě jednou děkuju za předchozí rady. Teď jsem na netu objevil hezkou V70 v Brně ( https://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/v70/9744608 ), v sobotu se na ní pojedu podívat. Nebyl jste jí náhodou už někdo omrknout? Popř. nějaké zkušenosti s tímhle bazarem? Prodejce zněl po telefonu sympaticky a ochotně.
Mimochodem, jak je to s přihlášením, když to má italský papíry? Kolik peněz (odhadem) stojí sakum prdum komplet přepis na CZ značky?
Děkuju.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé