A proto je potřeba nahrát chip od @d5t5.comDrak3n píše:Mne to umiera az za 4500ot, treba nechat vsetko skontrolovat, lebo urcite tam niekde bude chyba. Nedymi to ?

A proto je potřeba nahrát chip od @d5t5.comDrak3n píše:Mne to umiera az za 4500ot, treba nechat vsetko skontrolovat, lebo urcite tam niekde bude chyba. Nedymi to ?
Asi jeste uved jake to bylo auto, 850R M59 asi nema 6ti kvalt nebo je predelana skrin?dali píše:Jak se včera v noci ochladilo, tak jsem zase trochu něco zkoušel...
3° 5,78s což je furt to samý a jelikož teď už bude spíš jen teplejc, nějaká velká naděje na zlepšení do zimy neni, takže prosím o zapsání do tabulky, předtím jsem to neurgoval, protože jsem doufal v ještě nějaký zlepšení.
Pro zajímavost jsem zkoušel ještě na další kvalty:
4° 7,13s (o něco málo lepší než před chipem na trojku)
5° 9,57s
6° 12,34s možná i o něco malinko míň, trvalo to takovou věčnost, že jsem na konci zmáčknul stopky o malinko pozdějc, opakovat pokus ale nechci, protože mi to nepřijde vůbec hezký vůči autu.
Vstavam...a jo, je tam chip, sorry uz je to o neco vic duveryhodnejsi, ale to musel byt zatracene dobry chipKr.P píše:To ještě spíš ? Si přečti že tam dali píše, že na 4ku to má stejně jako na 3 před chipem...
Ano už celkem dávno, už jsem to tu psal akorát to tady trochu zapadlo.Kr.P píše:Jako že už ti to Včko jede líp než Rko jo ?
Ano je dobrej, a nemá v názvu tři písmena nebo něco na ten způsob. Aktuální hardware je série + zelený vstřiky, ale s původníma modrýma to mělo 5,76s (sice při 3°C venkovní teplotě, ale mělo) což tady o pár příspěvků dozadu najdeš... a opakovaně to dosahovalo výsledky v průměru 5,8s když mělo auto dobrou náladu.... tak si vyber. Zelený vstřiky jsem dával kvůli vleklým problémům s nestabilním výkonem, který to auto mělo v sérii se sériovou mapou, se sériovou mapou a výfukem Simons, s mapou na modrý vstřiky, s první mapou na zelený vstřiky i s modifikovanou mapou na zelený vstřiky. Jelikož jsem už vyměnil takřka všechny čidla, tak od vstřiků jsem si sliboval že ten problém můžou vyřešit, nedával jsem je tam primárně kvůli dalšímu zvýšení výkonu, ale řekněme že sundání dvou až tří desetin jsem si od nich sliboval. Když už jsem měnil vstřiky, tak zelený proto, že to znamená hardware identickej s S60/V70R (až na chybějících 120ccm). Bohužel problém přetrvává, ale mám další nápad, co by to mohlo způsobovat.Roger píše:Vstavam...a jo, je tam chip, sorry uz je to o neco vic duveryhodnejsi, ale to musel byt zatracene dobry chip...takze co ten HW?
Spekuluješ špatněRoger píše:Spekuluju>
takze by tam mel po chipu cca 360PS +500Nm? To by casum odpovidalo, pac V70 by mela mit asi neco pres 1600kg, tj o 100kg vic nez ten 850R sedan, kde udajne je cca 340PS po vsech tech narocnych upravach...
no a pritom stacilo koupit facelift T5 + chip
Jak říkáš, přesně tohle je důvodem toho obrovskýho rozsahu otáček.mekky píše:Tak jelikož ta 2.4 t5 má v serii stejný turbo jak má dali v erku čili k24 + plus má t5 proměnlivý časování obou vacek, tak se není čemu divit
On dali ma 850R kombi, to bylo jen kvuli te vaze, nasel jsem omylem vahu sedanu...Kr.P píše:Já pořád nechápu co má Roger s tim sedanem
Opět mimoRoger píše:Tak uz to davaa smysl Dali, dik za popis...uz tomu docela verim.
zelene vstriky, vyfuk a odstraneni omez. rychlosti, posun omez. otacek a odstaveni lambdy za katem + pak chip na tyto upravy...
Protože se bojím vlny dalších otázek, a diskuseRoger píše: A proc jsi ohledne chipu tajemny jako hrad v Karpatech?
Kolik si myslíš že ušetříš topením? Důvod odpojení byly dva explodovaný radiátory po sobě, viníkem byla prasklina v expanzce, takže nikoli kvůli úspoře váhy. O vyndaný rezervě jsem tak nikdy nic nepsal. Naopak v rezervě mám ještě nádrž na 15l metanolu, která přidá další kila.Roger píše: U 850R sedan nekde uvadi 1580kg, no jeste vyhodils topeni, rezervu, takze cca 1550kg. A to je vskutku dost na 850 FWD sedan...
Reakční dobu regulace turba neměřím. Takže mezi 90-100km/h dám plnej při dosažení 100km/h zmáčknu stopky a při dosažení 160km/h je zmáčknu podruhý.Roger píše: A to mereni, jsou 2 moznosti, bud zrychlujes co to da od 0 do 160 a meris jen usek 100-160 nebo jedes konstantne 100km/h pak se seslapnutim plnynu zmacknes stopky a meris do 160...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé